ΑΡΗΣ

Σε φουλ ρυθμούς ο Ρουίς

Σε φουλ ρυθμούς ο Ρουίς
INTIME SPORTS

Μία πρωινή προπόνηση συμπεριλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τον Κάρλος Ρουίς να γυμνάζεται πλέον σε φουλ ρυθμούς.

Ο διεθνής από την Γουατεμάλα επιθετικός του Άρη δείχνει να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στον αστράγαλο από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο μαρκάρισμα του Βιτόλο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ρουίς όχι απλώς θα συμπεριληφθεί από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην αποστολή του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 3η αγωνιστική του ομίλου του Europa League στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και αναμένεται να αποτελέσει παρτενέρ του Σέρχιο Κόκε στο επιθετικό δίδυμο.

Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σάκης Πρίττας, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Ντάνιελ Τσέζαρεκ λόγω των τραυματισμών τους ενώ ατομικό ακολούθησε για προληπτικούς λόγους και ο Ρονάλντο Γκιάρο.

Για την Τετάρτη δε, το πρόγραμμα του Κούπερ περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στις 10:30, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τη μάχη της Πέμπτης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ένα παιχνίδι όπου ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του μετά την ομιλία που είχε μαζί του να μεταμορφωθούνε σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη η άφιξη των μάνατζερ των Κούπερ και Χαβίτο ώστε αυτός του πρώτου να ξεκινήσει τις συζητήσεις του με την διοίκηση της ΠΑΕ για νέο συμβόλαιο και αυτός του δεύτερου να συνεχίσει αυτές που έχουν ήδη λάβει χώρα σε πολύ καλό κλίμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ