ΑΡΗΣ

Σε καλό κλίμα η συνάντηση

Σε καλό κλίμα η συνάντηση

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα για περίπου δύο ώρες με πρώην παράγοντες της ΠΑΕ στην προσπάθειά της εξεύρεσης οικονομικών πόρων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και για περίπου δύο ώρες με πρώην παράγοντες της ΠΑΕ Άρης είχε η νέα διοίκησή της στην προσπάθειά της εξεύρεσης οικονομικών πόρων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από τους πρώτους που έδωσαν το παρών ήταν το πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Ντίμης Παπαϊωάννου, και από τα βασικά στελέχη της "ΓΕΝΕΣΙΣ" που έδειξε θετικός για μία ακόμη φορά να συνεισφέρει.

Μαζί του και οι Τάσος Ορφανίδης και Λεωνίδας Μπακούρας ενώ από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ είχε προσέλθει ο Βασίλης Φουρλίγκας.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να γυρίσει την πλάτη του στον Άρη αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά κατά την προσέλευσή του ο Ντίμης Παπαϊωάννου και ο Τάσος Ορφανίδης πρόσθεσε: «Ο Άρης χρειάζεται ένα σχέδιο βιωσιμότητας».

Παρών και ο Δήμος Δασυγένης που υποστήριξε: «Το σπίτι μας καίγεται και προσπαθούμε να σβήσουμε την φωτιά», με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Νίκο Τσαρούχα να υποστηρίζει: «Έχουμε υποχρέωση στην ιστορία του Άρη. Γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά οφείλουμε να παλέψουμε με κάθε τρόπο».

Ακολούθησε ο νέος λογιστής της ΠΑΕ Άρης, Στάθης Ρούσσος, όπως και οι νομικοί Χρήστος Γρόλλιος και Αργύρης Αργυριάδης. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα τροπαίων του ερασιτέχνη Άρης ενώ την απουσία του Λάμπρου Γράντα κάλυψε ο Ντίμης Παπαϊωάννου που τον είχε εξουσιοδοτήσει για να τον εκπροσωπήσει.

Από τους παρόντες κανείς τους δεν μπαίνει σε διοικητικό σχήμα ενώ άπαντες συμφώνησαν για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό με την προπόνηση να έγινε χωρίς προβλήματα με την συμμετοχή της ομάδας Κ20, η οποία δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα υποδομών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ