ΑΕΚ

Σε καλό ρυθμό η πώληση των διαρκείας

Σε καλό ρυθμό η πώληση των διαρκείας
Εισιτήρια διαρκείας, 2012/2013,ΑΕΚ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΑΕΚ ξεκίνησε την Πέμπτη και σε διάστημα τεσσάρων ημερών έχουν φύγει κάτι παραπάνω από 650 κάρτες.

Όπως αναφέρουμε συνέχεια στο Sport24.gr, η φετινή χρονιά είναι η πιο κρίσιμη στην ιστορία της ΑΕΚ και δυστυχώς για ακόμα μια φορά ο κόσμος καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπι του και να δώσει "φιλί ζωής" στην Ένωση.

Η τωρινή διοίκηση χρειάζεται άμεσα ρευστό και για τον λόγο αυτό, υπάρχουν χαμόγελα στην ΠΑΕ για την στήριξη που δείχνει ο κόσμος προς την ΑΕΚ, στις πρώτες μέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Μέσος όρος 150 κάρτες την ημέρα

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (11/6), μέχρι και το τέλος του ωραρίου των καταστημάτων, φύγανε κάτι παραπάνω από 200 κάρτες διαρκείας, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό στις 650 κάρτες.

Συνολικά σε 4 μέρες ο μέσος όρος είναι περίπου 150 κάρτες, διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας. Στην ΠΑΕ υποστηρίζουν, πως αν όλα πάνε καλά και έχουμε και θετικές εξελίξεις για την επόμενη μέρα της Ένωσης (βλέπε Ντέμης) ο αριθμός θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων της ΠΑΕ, τα μέχρι τώρα έσοδα της ΠΑΕ είναι κοντά στις 100.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ