ΕΥΡΩΠΗ

"Σε κλινική Γουαρδιόλα, Κρόιφ"

"Σε κλινική Γουαρδιόλα, Κρόιφ"

Βαριές κουβέντες κατά των Πεπ Γουαρδιόλα και Γιόχαν Κρόιφ εκτόξευσε ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να νοσηλευτούν αμφότεροι σε ψυχιατρική κλινική!

Η κόντρα του Πεπ Γουαρδιόλα με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, η οποία κρατήθηκε "ζεστή" όλη την περασμένη σεζόν στη Μπαρτσελόνα και προκάλεσε την αποπομπή του Σουηδού από το "Καμπ Νόου", δεν έχει σβήσει ακόμα, με τον Μίνο Ραϊόλα να επιτίθεται στον τεχνικό της Μπαρτσελόνα αλλά και στον επίτιμο προέδρο των "μπλαουγκράνα".

"Ξέρετε τί μπορώ να πω στον Κρόιφ; Να πάει στο διάβολο. Γερνάει και δεν είχε τη δύναμη να συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής", τόνισε ο διάσημος μάνατζερ με δηλώσεις του στην σουηδική εφημερίδα "Expressen", για να προσθέσει:

"Πιστεύω ότι αυτός και ο Γουαρδιόλα πρέπει να πάνε μαζί σε μία ψυχιατρική κλινική, να το βουλώσουν, και να καθήσουν εκεί για να παίζουν χαρτιά. Θα έκαναν μεγάλη χάρη στη Μπαρτσελόνα.

Ο Κρόιφ είχε πει ότι ο Ίμπρα είναι πιο κατάλληλος για το ιταλικό ποδόσφαιρο, γιατί δεν είπε ότι δεν ταίριαζε στο ισπανικό ποδόσφαιρο πριν τον αγοράσουν;".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ