ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής από την Τρίτη (4/12) το πρωί στα εκδοτήρια του από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και τις μπουτίκ του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης (6/12) κόντρα στην Τότεναμ στην Αγγλία και την ίδια ώρα οι φίλοι του ετοιμάζονται για το σπουδαίο ντέρμπι της Κυριακής (9/12) με τον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια θα τεθούν προς διάθεση την Τρίτη (4/12) και οι τιμές τους είναι από 10 έως 50 ευρώ ενώ η διάθεση τους θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και τις μπουτίκ του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Τρίτη 04 Δεκεμβρίου τα εισιτήρια του αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 09/12/2012 και ώρα 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 10€ έως 50€. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:



Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στα εκδοτήρια της Λ. Κύμης και Ειρήνης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942, 210-6897943), καθημερινές 09:30 - 17:30. Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ