ΑΓΓΛΙΑ

Σε ρεβάνς ManUtd και Τσέλσι

Σε ρεβάνς ManUtd και Τσέλσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε 2-0, αλλά η Τσέλσι έφυγε με το 2-2 από το "Ολντ Τράφορντ", έτσι η πρόκριση θα κριθεί σε ρεβάνς στο Λονδίνο (videos)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο "Ολντ Τράφορντ", έτσι η πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup θα κριθεί σε ρεβάνς στο Λονδίνο.

Με τέρματα των Χαβιέρ Ερνάντες και Ρούνεϊ η ManUtd προηγήθηκε 2-0, αλλά με δύο αντεπιθέσεις και σκόρερς τους Αζάρ και Ραμίρες η Τσέλσι έμεινε... όρθια στο "θέατρο των ονείρων".

Λίγο έλειψε μάλιστα οι "μπλε" να κάνουν και την ανατροπή, καθώς στο 90' ο Χουάν Μάτα έχασε τεράστια ευκαιρία, αστοχώντας σε κοντινό πλασέ.

Η εξέλιξη του προημιτελικού

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεκίνησε εντυπωσιακά τον προημιτελικό, καθώς προηγήθηκε 2-0 με γρήγορα τέρματα των Χαβιέρ Ερνάντες και Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Μεξικανός άνοιξε το σκορ στο 5' με εντυπωσιακή κεφαλιά από εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Μάικλ Κάρικ, ενώ ο Ρούνεϊ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 11' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία ήταν... γέμισμα, απλά κανείς δεν βρήκε την μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα του Τσεχ.

Ο Εντέν Αζάρ μπήκε στο ματς στο 52' και στο 59' μείωσε με καταπληκτικό δεξί πλασέ, ενώ η ισοφάριση για τους "μπλε" σε 2-2 ήρθε στο 68' με τον Ραμίρες να "χτυπά" ξανά στην αντεπίθεση.

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Νανί (45'+2 Βαλένσια), Καγκάουα (76' Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Χαβιέρ Ερνάντες (63' Φαν Πέρσι).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ (52' Όμπι Μίκελ), Μάτα, Οσκάρ, Μόουζες (52' Αζάρ), Ντεμπά Μπα (77' Τόρες).

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Σάββατο

Έβερτον - Γουίγκαν 0-3 (30' Μέινορ Φιγκερόα, 31' Κάλουμ ΜακΜάναμαν, 33' Τζόρντι Γκόμεθ)

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάρνσλεϊ 5-0 (11', 31' και 50' Τέβες, 27' Κολάροβ, 65' Νταβίντ Σίλβα)

Κυριακή

Μίλγουολ - Μπλάκμπερν 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 2-2 (5' Χαβιέρ Ερνάντες, 11' Ρούνεϊ / 59' Αζάρ, 68' Ραμίρες)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 2-2

Μάντσεστερ Σίτι - Μπάρνσλεϊ 5-0

Έβερτον - Γουίγκαν 0-3

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ