ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε ρόλο διαμεσολαβητή ο Βγενόπουλος

Σε ρόλο διαμεσολαβητή ο Βγενόπουλος
βγενοπουλος

Σε ρόλο διαμεσολαβητή ο Βγενόπουλος προσπαθεί να πείσει τον Τζίγγερ για αύξηση Μ.Κ., επιλογή Πατέρα

Διαμεσολαβητής ο Βγενόπουλος

Ο εκ των μετόχων του "τριφυλλιού", Ανδρέας Βγενόπουλος προσπαθεί από τώρα να πετύχει συναίνεση στην ανανέωση της θητείας του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία του συλλόγου για ακόμα δύο χρόνια, αλλά και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", οι δύο αυτοί λόγοι τον οδήγησαν να καλέσει στο γραφείο του, τον "ισχυρό μέτοχο" Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του για τα δύο καθοριστικά αυτά θέματα.

Παράλληλα ο "Μr MIG" προσπάθησε να "σπάσει τον πάγο" και να εξομαλύνει τις σχέσεις τους ενόψει και του προσεχές Δ.Σ. που δεν αποκλείεται αν συμβεί αυτό να επηρέαζε αρνητικά την ομάδα.

Μάλιστα στόχος του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι να έχει επαφές και με τους άλλους μετόχους τον επόμενο μήνα έτσι ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με όλους και η ομάδα να βαδίζει με καλύτερες συνθήκες από τις παρούσες στο προσεχές μέλλον.

Οπως είναι γνωστό ο Βγενόπουλος δεν θα δώσει το παρών στο Δ.Σ., όπως και στα υπόλοιπα καθώς έχει εξουσιοδοτήσει τον Νικόλα Πατέρα να τον εκπροσωπεί στις ψηφοφορίες. Αυτό σημαίνει πως τον Μάρτιο που θα ξεκαθαρίσει τόσο προς τα που οδεύει το θέμα της προεδρίας όσο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, οι κινήσεις στρατηγικής θα κρίνουν πολλά στα δικοικητικά.

Για τον λόγο αυτό και επειδή όλα θέλει να κυλήσουν ομάλα, ο επιχειρηματίας -σε ρόλο διαμεσολαβητή- επιθυμεί να υπάρξει συνάντηση του "Τζίγγερ" με τον πρόεδρο της ΠΑΕ προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και να ξεκαθαρίσουν πλήρως τα πράγματα.

" Να τα βρούμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί και τα επόμενα χρόνια" ΄δηλώσει ο "Mr MIG" που θέλει ισχυρό Παναθηναϊκό σε κάθε επίπεδο και για τον λόγο αυτό θέλει την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Ανάλυση κινήσεων...

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα "Goal", αναλύει την εκτίμηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη μετά τη συνάντηση του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και ανφέρει τις προθέσεις τόσο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όσο και την επανεκλογή του Νικόλα Πατέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζίγγερ δεν πιστεύει ότι το υπάρχον σχήμα έχει μέλλον και θα προτιμούσε οι "ισχυροί μέτοχοι" να είναι λιγότεροι, κάτι που πιθανόν να σημαίνει και... λιγότερες δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Παράλληλα είναι αντίθετος στην προοπτική δανεισμού και για να συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση του Μ.Κ., και θα πρέπει να λάβει εγγυήσεις ως προς την οικονομική διαχείριση και συγκεκριμένο πλάνο 2-3 ετών ώστε να μην τίθενται κάθε χρόνο παρεμφερή διλήμματα.

Αν ο Βαρδινογιάννης δεν λάβει μέρος στην αύξηση τότε θα είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του από το 1979 «κινδυνεύει» σοβαρά να μην έχει την πλειοψηφία των μετοχών.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ