ΑΓΓΛΙΑ

Σε ροζ σκάνδαλο ο Τζούελ

Σε ροζ σκάνδαλο ο Τζούελ
Τζούελσκάνδαλο

Φωτογραφίες από ροζ video στο οποίο πρωταγωνιστεί ο τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι, Πολ Τζιούελ δημοσίευσαν βρετανικές εφημερίδες

Ο 43χρονος τεχνικός της Ντέρμπι πατέρας δύο παιδιών βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του. Ο Τζούελ είχε την ατυχή όπως αποδείχθηκε έμπνευση να καταγράψει με βιντεοκάμερα τις περιπτύξεις του με μία ξανθιά γυναίκα.
Χαρακτηρισμοί όπως "Πάρις Χίλτον" της Πρέμιερ Λιγκ έκαναν την εμφάνιση τους στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων που περιγράφουν με λεπτομέρειες τις σεξουαλικές επιδόσεις του προπονητή των "τράγων".

Άλλωστε το υλικό περιλαμβάνει προσωπικές στιγμές που ξεπερνούν σε διάρκεια την μία ώρα και εκτός των άλλων καταγράφουν τον Τζούελ να ερωτοτροπεί πάνω σε μία Μερσεντές.

Ο πρόεδρος των ουραγών της Πρέμιερσιπ, Άνταμ Πίρσον έσπευσε να διευκρινήσει πως δεν θα διαταραχθούν οι σχέσεις του με τον Τζούελ μετά από αυτό το περιστατικό.

" Η ιστορία αυτή κατεγράφη πριν από έξι χρόνια και είναι ένα προσωπικό ζήτημα του Πολ. Ανησυχώ πάντως για την οικογενειακή του ζωή, η οποία μαζί με την δουλειά είναι ότι πιο σημαντικό για εκείνον".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ