ΙΩΝΙΚΟΣ

Σε ρυθμούς Εθνικού

Β ΕΘΝΙΚΗ / ΧΑΙΔΑΡΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ
μακορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του Ιωνικού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο έντος έδρας αγώνα με τον Εθνικό

Οι Λαζανάς, Νατσούρας και Σαπάνης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά από την Πέμπτη θα μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα για τον αγώνα με τον Εθνικό, όπως και ο Ξενίδης, που αποθεραπεύτηκε πλήρως και γυμνάστηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπη ομάδα.
Αντίθετα απόντες από τον αγώνα του Σαββάτου, θα είναι ο Οικονόμου, που θα εκτίσει την ποινή του (4 κάρτες) στο συγκεκριμένο ματς, ο Βουρεξάκης που αποβλήθηκε στις Σέρρες και οι Κοτίτσας και Κιμπικούλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον αγώνα με τον Εθνικό και για όλα τα εντός έδρας ματς μέχρι το τέλος της περιόδου, η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός αποφάσισε να καθιερώσει εισιτήριο με γενική είσοδο 5 ευρώ στις θύρες 1-2 και 3, εκεί δηλαδή που συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των οπαδών της ομάδας. Για τη θύρα 7-8 που προορίζεται για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων ομάδων, η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ