ΑΡΗΣ

Σε ρυθμούς ΟΑΚΑ

Σε ρυθμούς ΟΑΚΑ
μαζινιο

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ προετοιμάζονται ο Μαζίνιο με τους παίκτες του

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη εξάλλου είχε εκφράσει τα παράπονα και τις ενστάσεις του αμέσως μετά το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου και όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να μείνει απλώς σε αυτές.
Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα πλην αυτού του Νάτσο Γκαρσία που όπως είναι γνωστό από το βράδυ της Παρασκευής ο διεθνής Βολιβιανός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο έναν μήνα. Αιτία; Η θλάση στο δικέφαλο που υπέστη στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην αντίστοιχη του Ισημερινού.

Από εκεί και πέρα ο Σεμπάστιαν Γκαρσία είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεθεί τελικά στην αποστολή για πρώτη φορά από την ημέρα της μεταγραφής του στον Άρη και να φιγουράρει με το επίσημο ντεμπούτο του. Αμφίβολη τέλος κρίνεται η παρουσία του Σάκη Πρίττα που ωστόσο στην διάρκεια της εβδομάδας είναι να μπει και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων.

Πως όμως αντιμετωπίζει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Φλάβιο Πίντο μετά την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα όπου αγωνίστηκε ως βασικός; " Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι".

Για την σημασία της Σαββατιάτικης νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννενα ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός τόνισε ότι: " Ήταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι όπου έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε με το γρήγορο γκολ του Ναφτί. Θα πρέπει ωστόσο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια ώστε να έχουμε περισσότερη διάρκεια και τον ίδιο ρυθμό και στα 90'".

Κι όσο για την παρουσία του Άρη στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League σχολίασε: " Όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στην πίεση γιατί θέλουμε να κρατηθούμε στην κορυφή και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ