ΑΡΗΣ

Σε ρυθμούς Πανιωνίου και τελικού

Σε ρυθμούς Πανιωνίου και τελικού
μπαγεβιτς

Σε ρυθμούς Πανιωνίου και τελικού Κυπέλλου έχει βάλει τους πάντες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν λοιπόν το απόγευμα και πάλι στις προπονήσεις, αφού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, έχοντας την προσοχή τους στραμμένη στο παιχνίδι της Τετάρτης (30/04, 16:45) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
Στα αγωνιστικά η σημερινή προπόνηση έγινε στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ καθώς υπήρχε πολύ νερό στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα ευχάριστα για τον «Ντούσκο» στα πλαίσια της προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ ήταν η επιστροφή του Σάκη Πρίττα. Ο μέσος του Άρη έδειξε να ξεπερνά τις ενοχλήσεις μετά από χτύπημα που είχε δεχτεί στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπάγεβιτς επέλεξε στην αποστολή για τον μεθαυριανό δεύτερο αγώνα των πλέι οφ εναντίον του Πανιωνίου 18 ποδοσφαιριστές στους οποίους συμπεριέλαβε και πάλι τον Μάρτσιο Αμορόζο.

Οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του Άρη είναι οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Κάλβο, Ιβιτς, Παπάζογλου, Γιάχιτς, Κόκε, Κουλουχέρης, Γκαρσία, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Αμορόζο και Βανγκέλι.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Ρονάλντο και οι Φελίπε, Αουρέλιο, Πρίττας, Κολτσίδας. Η ομάδα του Άρη θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα.

Κι αν η απώλεια της νίκης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της πρεμιέρας των πλέι οφ δυσκόλεψε το έργο του Άρη στο κυνήγι της 2ης θέσης που ισοδυναμεί με έξοδο στην προκριματική φάση του Champions League ωστόσο ο «Ντούσκο» δεν δείχνει να επαναπαύεται.

Με τον τρόπο αυτό θα επιδιώξει να προετοιμάσει σίγουρα όσο καλύτερα γίνεται το σύνολό του για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου hellas online με τον Ολυμπιακό ακόμα και μέσα από τυχόν δοκιμές.

Κι αν μεθαύριο το απόγευμα στις 16:45 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ το ίδιο πρωί προγραμματίστηκε το πρώτο ραντεβού για τον τελικό της 17ης Μαΐου με την πρώτη σύσκεψη που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Στο ίδιο μήκος αυτής θα ακολουθήσουν και άλλες για την λήψη των όσο το δυνατόν καλύτερων δυνατών μέτρων ενώ από αυτή με την Αστυνομία θα αποφασιστεί και πόσα εισιτήρια θα μοιραστούν τελικά οι δύο ομάδες.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ