ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε συζητήσεις με τον Γεωργούλη

Σε συζητήσεις με τον Γεωργούλη
INTIME SPORTS

Σε συζητήσεις με τον Θύμιο Γεωργούλη βρίσκεται η διοίκηση των Τρικάλων για την τεχνική ηγεσία

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του νέου προπονητή στην ομάδα των Τρικάλων. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη είναι αυτό του Θύμιου Γεωργούλη.

Ο τελευταίος μάλιστα με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ και πως τις επόμενες ώρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα.

" Θεωρώ ότι είμαι κοντά με τον ΑΟ Τρίκαλα, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες αλλά μέχρι το βράδυ θα γνωρίζουμε περισσότερα καθώς θα έχουμε ραντεβού με την διοίκηση", είπε αρχικά μιλώντας στο "goaltrikala.gr" και πρόσθεσε:

" Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα η οποία έχει μεγάλη δυναμική, με πολύ κόσμο ενώ το υλικό είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια καθώς η δουλειά του προπονητή φαίνεται στο γήπεδο και πιστεύω πως ο κ. Παντελίδης έχει βάλει καλές βάσεις".

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Τετάρτης έγινε υπό τις οδηγίες του μέχρι πρότινος συνεργάτη του Σάββα Παντελίδη, Βασίλη Καλογιάννη με τον οποίο επικοινώνησε άνθρωπος της διοίκησης και του ζήτησε να προετοιμάσει τον ΑΟΤ για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, μέχρι την έλευση του νέου προπονητή.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ