ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σε τροχαίο ατύχημα τα εγγόνια του Άλεξ Φέργκιουσον

Σε τροχαίο ατύχημα τα εγγόνια του Άλεξ Φέργκιουσον
Φέργκιουσον

Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενεπλάκησαν τα ανίψια του Φέργκιουσον λίγο πριν το ματς με την Άρσεναλ

Μια τραγική ιστορία βγήκε στο προσκήνιο μια ημέρα μετά την μεγάλη πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δημοσίευμα της η "Sun" αναφέρει πως λίγες ώρες πριν την έναρξη του σπουδαίου αγώνα, τα εγγόνια του Άλεξ Φέργκιουσον ενεπλάκησαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά! (το ένα είναι σε κρίσιμη κατάσταση).

Συγκεκριμένα η πρώην σύζυγος του γιου του Σερ Άλεξ πήγε με το αυτοκίνητο της τα παιδιά στο σχολείο το πρωί της Τρίτης, όταν και συγκρούστηκε με επερχόμενο αμάξι με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μέσα μαζί με τα δυο της παιδιά (10 και έξι ετών αντίστοιχα).

Ο 67χρονος τεχνικός γνώριζε το γεγονός αρκετά πριν την έναρξη του αγώνα όντας σε δίλημμα, για το αν θα πρέπει να βρεθεί κοντά στα εγγόνια του ή αν θα έπρεπε να κοουτσάρει την ομάδα του στον δύσκολο αγώνα.

Τελικά έμεινε, οδηγώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό της Ρώμης όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ στην συνέχεια έφυγε για το νοσοκομείο όπου ρωτούσε συνεχώς να μάθει νέα για την κατάσταση της υγείας των δυο άτυχων παιδιών.









TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ