ΙΣΠΑΝΙΑ

Σε βαθιά κρίση η Μάλαγα

Σε βαθιά κρίση η Μάλαγα
Μάλαγα

Σε βαθιά κρίση βρίσκεται η Μάλαγα με τους παίκτες να είναι απλήρωτοι, τον ιδιοκτήτη να τα βάζει με την διοργανώτρια Αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος και τον Πελγκρίνι να είναι ο μόνος που κρατά το καράβι.

Το όνομα της Μάλαγα σίγουρα δεν άρεσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ως αντίπαλος για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν τα πάνε καλά απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

Η Μάλαγα ωστόσο έχει πολλά κοινά σημεία με τους πράσινους. Για την ακρίβεια βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν ο Παναθηναϊκός πριν από ένα χρόνο.

Για όσους έχουν κοντή μνήμα να πούμε πως πριν από ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός άφηνε να φύγουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του, με αποκορύφωμα τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς δεν μπορούσε να καλύψει τα συμβόλαια τους.

Πάνω κάτω τα ίδια συμβαίνουν και στην ισπανική ομάδα. Ο Άραβας "σωτήρας" την... έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, τα έβαλε με την ισπανική λίγκα, λόγω του τρόπου που μοιράζονται τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, και πλέον έχουν μείνει οι παίκτες, ο Πελεγκρίνι και τα μέλη της διοίκησης.

Έμειναν ελάχιστοι

Στο ρόστερ της Μάλαγα έχουν απομείνει 19 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι απλήρωτοι, ενώ ο Ζούλιο Μπαπτίστα αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Δεκέμβριο.

Η μοναδική λύση στον ορίζοντα έχει να κάνει με πωλήσεις, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα φύγουν δυο ακόμα ποδοσφαιριστές για να βγει η σεζόν!

Βέβαια υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Μάλαγα, κάτι που γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές που αμείβονται, στα χαρτιά τουλάχιστον, πλουσιοπάροχα, οπότε θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ