ΑΓΓΛΙΑ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Μπρομ 2-0: Επιστροφή στην Premier League με βραβείο 190 εκατ. ευρώ

Οι παίκτες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν την πρόκριση κόντρα στην Τότεναμ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας 2022-2023 στο "Μπράμαλ Λέιν", Σέφιλντ | Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023
Οι παίκτες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν την πρόκριση κόντρα στην Τότεναμ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας 2022-2023 στο "Μπράμαλ Λέιν", Σέφιλντ | Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 © 2023/RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε το καθήκον της και με το 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ εξασφάλισε μαθηματικά την άμεση επάνοδο στην Premier League και συνάμα μίνιμουμ 190.000.000 ευρώ σε βάθος τριετίας.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Τζορτζ Μπάλντοκ επιβλήθηκε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ κι η νίκη αυτή την οδηγεί ξανά στα "σαλόνια" της Premier League. Οι τρεις βαθμοί για το εξ αναβολής παιχνίδι της 38ης αγωνιστικής στην Championship την στέλνει επτά βαθμούς πιο πάνω από τη Λούτον, η οποία με δύο παιχνίδια να απομένουν, δεν προλαβαίνει να προσπεράσει.

Οι "λεπίδες" ακολουθούν την πρωταθλήτρια της κατηγορίας Μπέρνλι στον προβιβασμό και αφήνουν ανοιχτή άλλη μία θέση, η οποία θα κριθεί από τα παραδοσιακά playoffs.

Λούτον και Μίντλεσμπρο θα είναι οι δύο ομάδες των playoffs ανόδου και Κόβεντρι, Σάντερλαντ, Μίλγουολ, Μπλάκμπερν, Γουέστ Μπρομ, Πρέστον, Νόριτς, Σουόνσι και Γουότφορντ διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί για 63η φορά στην κορυφαία κατηγορία της αγγλικής πυραμίδας και σε βάθος τριετίας αναμένεται να εισπράξει μίνιμουμ 190.000.000 ευρώ από τον προβιβασμό της.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ