ΤΣΕΛΣΙ

Σεφτσένκο:"Χρειάζομαι χρόνο"

Σεφτσένκο:"Χρειάζομαι χρόνο"
Σεφτσένκο

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Αντρεϊ Σεφτσένκο προκειμένου να δείξει την αξία του στην Τσέλσι.

Ο 30χρονος επιθετικός που θα χάσει και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν λόγω τραυματισμού, παρόλα αυτά εμφανίστηκε αποφασισμένος να αποδείξει ότι οι "μπλε" δαπάνησαν τόσα πολλά χρήματα για την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι.
"Θέλω να μου δώσουν χρόνο για να εγκλιματιστώ. Δεν μετανιώνω για την απόφαση μου να φύγω από την Μίλαν. Ήταν δική μου απόφαση που την έλαβα μετά από πολύ σκέψη. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ στην Τσέλσι, ύστερα από τόσα χρόνια στην Μίλαν", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Είναι ένας νέος σύλλογος, μία νέα ζωή και δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που έχει πρόβλημα προσαρμογής στην Πρέμιερσιπ. Μου αρέσει το Λονδίνο πολύ και αισθάνομαι καλά εδώ. Μαθαίνω ένα νέο πολιτισμό και ένα νέο τρόπο ζωής. Ποτέ δεν ανησύχησα ότι δεν θα βρω ξανά την φόρμα μου".

Παρότι μάλιστα οι σχέσεις του με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν φαίνεται να είναι οι καλύτερες, ο ίδιος διέψευσε κάτι τέτοιο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο

." Ενας σπουδαίος προπονητής είναι αυτός που κάνει τους παίκτες του να παίζουν ομαδικά, να τους κάνει να αγωνίζονται για το καλό της ομάδας. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει με επιτυχία ο Ζοζέ Μουρίνιο", ανέφερε χαρακτηριστικά.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ