ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σειρήνες" για Νίλσον και Άντονσον

"Σειρήνες" για Νίλσον και Άντονσον
Νιλσον

Η Ρεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίκαελ Νίλσον και η Ρόζενμποργκ για τον Άντονσον

Για ενδιαφέρον της γαλλικής Ρεν για τον δεξιό μπακ χαφ του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Νίλσον, κάνει λόγω η L’Equipe. Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει οτι μετά την αποχώρηση του Μάριο Μέλχιοτ για την Γουΐγκαν, εξετάζει υποψήφιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του και έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Μίκαελ Νίλσον που δεσμεύεται με τους "πράσινους" μέχρι το 2009.
Στο δημοσίευμα τονίζεται οτι αν "ναυαγήσουν" οι διαπραγματεύσεις με τους "πράσινους", τότε ο σύλλογος της Βρετάνης θα στρέψει το ενδιαφέρον της στον Ολλανδό αμυντικό του Αμβούργου, Νάϊτζελ Ντε Γιόνγκ, καθώς ο σύλλογος του λιμανιού εξετάζει το ενδεχόμενο της παραχώρησης του.

Παράλληλα, αναφέρεται οτι ο γαλλικός σύλλογος έχει... παράδοση να επιλέγει καλούς ποδοσφαιριστές απο την Σουηδία (αναφέρονται τα ονόματα των Ίσακσον, Κάλστρομ, Έντμαν και Χάνσον).

Επιστρέφει για Άντονσον η Ρόζενμποργκ

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρόζενμποργκ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Μίκαελ Άντονσον, όμως ο Σουηδός αμυντικός προτίμησε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Η σεζόν δεν είχε την εξέλιξη που θα επιθυμούσε, όμως παρόλα αυτά οι Νορβηγοί φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα νορβηγικά ΜΜΕ, η Ρόζενμπόργκ θα κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του, καθώς ο Άντονσον θέλει να έχει φέτος χρόνο συμμετοχής. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες στους "πράσινους", όμως μετά την απόλυση του Χανς Μπάκε δεν είχε θέση στο αρχικό σχήμα, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την σεζόν με μόλις 7 συμμετοχές.

Οι Σκανδιναβοί είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους "πράσινους" για την παραχώρηση του Σουηδού αμυντικού και είναι διατεθειμένοι να δώσουν και ένα ποσό προκειμένου ν' αποκτήσουν την ελευθέρας του. Μάλιστα, οι Νροβηγοί τονίζουν οτι το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν αν υπάρξει επίσημη πρόταση.

Μιλούν για Μαρίνκοβιτς οι Σέρβοι

Την προτίμηση του να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, φέρεται να εξέφρασε ο διεθνής Σέρβο μεσοεπιθετικός της Παρτιζάν, Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς. Ο 21χρονος παίκτης επανέλαβε πως θα προτιμούσε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (λόγω της πρότασης για δανεισμό στην Μποαβίστα).

Το δεδομένο πάντως σύμφωνα και με το δημοσίευμα είναι πως ο Μαρίνκοβιτς φεύγει σίγουρα από την Παρτιζάν, κα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

" Ο νεαρός μέσος της Παρτιζάν, Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς, είναι προς την πόρτα της εξόδου από το στάδιο της οδού Χάμσκα 1. Αλλά αντί της Μποαβίστα, όπως λεγόταν τις προηγούμενες ημέρες, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στον διάσημο ελληνικό σύλλογο Παναθηναϊκό.

Η Μποαβίστα με ήθελε για τον πρώτο χρόνο ως δανεικό. Εγώ δεν πάω πουθενά ως δανεικός. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, μα πιο πολύ από όλες ο Παναθηναϊκός. Αν όλα πάνε καλά, θα βρίσκομαι στη νέα ομάδα μου στο τέλος της εβδομάδας

" δήλωσε στην εφημερίδα "Sport" της Γιουγκοσλαβίας, ο μεγαλύτερος από τα δύο αδέρφια της Παρτιζάν, Νεμπόισα Μαρίνκοβιτς.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ