ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Σέκο: "Ο Ντιέγκο κάνει τη διαφορά"

Σέκο: "Ο Ντιέγκο κάνει τη διαφορά"
Ντιεγκο-Γιουβέντους

Την άποψη ότι ο Ντιέγκο αξίζει τα 24.500.000 ευρώ που θα καταβληθούν για την απόκτησή του, καθώς είναι από τους λίγους παίκτες που κάνουν τη διαφορά, εξέφρασε ο Α.Σέκο

"Δουλεύαμε για αρκετό διάστημα πάνω στην περίπτωσή του. Όταν υπήρξε ομοφωνία των διευθυντών και του τεχνικού επιτελείου, συμπεριλαμβανομένου και του Ρανιέρι, αποφασίσαμε να ενεργήσουμε.

Την κρίσιμη στιγμή αναμείχτηκε η Μπάγερν, που δεν ήταν η μόνη. Και έτσι η διαπραγμάτευση έγινε πολύ δύσκολη. Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα τον χάσουμε. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά", τόνισε ο παράγοντας της "βέκια σινιόρα" για να προσθέσει:

"Το ποσό των 24.500.000 ευρώ που δώσαμε είναι σημαντικό. Κρίνοντας όμως την ηλικία και την αξία του παίκτη, πιστεύουμε ότι αξίζει τα λεφτά του. Ο Ντιέγκο είναι ένας από λίγους που μπορεί να κάνουν τη διαφορά".

Όσο για την περίπτωση του 36χρονου Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος επέστρεψε στη Γιουβέντους μετά από τρία χρόνια απουσίας και παραμονής στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", καθώς και τους φετινούς στόχους της ομάδας, δήλωσε:

"Για τουλάχιστον για ένα χρόνο θα καλύψει τρύπες στην άμυνα. Είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας, είχε τόσο μεγάλη θέληση να γυρίσει στη Γιουβέντους και δέχτηκε να πάρε λιγότερα χρήματα από αυτά που θα μπορούσε να βρει σε άλλη ομάδα.

Φέτος, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, αν και ήρθαμε δεύτεροι. Η ελπίδα είναι να βελτιωθούμε και να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα.

Η Γιουβέντους σκοπεύει στο μέγιστο σε κάθε διοργάνωση. Όμως αυτό που είπε ο Φεράρα είναι σωστό: καμία διαφήμιση, τους στόχους τους κρατάμε για εμάς..."











TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ