ΑΡΗΣ

Σενάρια για Αμβρόσιο Παπαδόπουλο

Σενάρια για Αμβρόσιο Παπαδόπουλο

Ο Μάκης Κατσαβάκης επιθυμεί την ενίσχυση της άμυνας του Άρη και ήδη το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε είναι του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου, γνώριμού του από την μέχρι πρότινος παρουσίας τους στην Δόξα Δράμας.

Η επιθυμία του Μάκη Κατσαβάκη για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Άρη έφερε στο προσκήνιο το πρώτο σενάριο που ακούσει στο όνομα του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου.

Του γνώριμου στον Σερραίο τεχνικό ποδοσφαιριστή από την κοινή τους παρουσία μέχρι προ ημερών στην Δόξα Δράμας και απομένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση απόκτησής του.

Ο 24χρονος Παπαδόπουλος μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Δόξα Δράμας ωστόσο στη συμφωνία που είχε γίνει με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο είχε τοποθετηθεί σχετικός όρος.

Σύμφωνα με αυτόν στην περίπτωση που οι "μαυραετοί" υποβιβάζονταν από την Super League στην Football League τότε θα μπορούσε αν το ήθελε να αποχωρήσει.

Εκτός της ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής του Άρη, με έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο Κατσαβάκης επιθυμεί και την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Την ίδια ώρα ο Σερραίος τεχνικός θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δυο προπονητές των ομάδων Κ20 και Κ17, Νίκο Πασσιαλή και Τάσο Θέου.

Τέλος φαίνεται να δυσκολεύει η παραμονή του Νόε Ακόστα στο ρόστερ του Άρη και της νέας αγωνιστικής περιόδου παρά την κοινή επιθυμία που υπήρχε μέχρι προ ημερών.

Βασικοί λόγοι το γεγονός ότι ο 28χρονος Ισπανός έχει μπει ήδη στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Κύπρο σε συνδυασμό με τον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ