ΙΝΤΕΡ

Σενάρια για Καβάνι στους "νερατζούρι"

Σενάρια για Καβάνι στους "νερατζούρι"
Καβάνι-Παλέρμο-Κίβου-ίντερ

Παίκτης της Ίντερ για τα επόμενα 3,5 χρόνια θα είναι από το Γενάρη ο 22χρονος φορ, Καβάνι, σύμφωνα με ιταλικό σάιτ. Τζαμπαρίνι: "Εάν πάει στην Ίντερ, εγώ θα πάω στο φεγγάρι..."

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Sportmediaset", ο 22χρονοςς επιθετικός της Παλέρμο είναι μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ιταλίας των τεσσάρων τελευταίων χρόνων, με το συγκεκριμένο μέσο να αναφέρει πως η Ίντερ θα τον αποκτήσει με τη μορφή συνιδιοκτησίας έναντι 10.000.000 ευρώ και ότι ο παίκτης θα υπογράψει για 3,5 χρόνια με ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ.
Ο Καβάνι, ο οποίος είχε μπει στο "μάτι" και της Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι αλλά οι "ροζανέρι" είχαν απορρίψει πρόταση ύψους 13.000.000 ευρώ των "πολιτών", μετράει ήδη 15 συμμετοχές και 3 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ σε περίπτωση που γίνει μία τέτοια μετακίνηση, φημολογείται πως ο δυσαρεστημένος στη Λάτσιο Τομάζο Ρόκι θα πάρει τη θέση του Ουρουγουανού στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα".

Από την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά την είδηση-βόμβα, φροντίζοντας μάλιστα να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ντόρο με την τοποθέτησή του.

"Ο Καβάνι στην Ίντερ; Ναι, και εγώ πηγαίνω στο φεγγάρι. Αυτά είναι πράγματα που γράφονται μόνο στις εφημερίδες. Επαναλαμβάνω, εάν ο Καβάνι πάει στην Ίντερ τον Ιανουάριο, θα πάω στο φεγγάρι", δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα "Mediterraneonline.it".




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ