ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια για Κρουζ και Ζεμπινά

Σενάρια για Κρουζ και Ζεμπινά
ζεμπινά

Για τους Ζεμπινά και Κρουζ μιλούν οι Ιταλοί. Ξεπέρασε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά ο Σισέ (vds)

Ξαναστέλνουν τον Κρουζ οι Ιταλοί

Την ώρα που οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός σπουδαίου αμυντικού, οι Ιταλοί ξαναεπαναφέρουν τον Χούλιο Κρουζ στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Skysports Italia", το οποίο αναπαρήγαγε η ιστοσελίδα "napolisport.net", ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσφέρει νέο και βελτιωμένο συμβόλαιο συνεργασίας στον Χούλιο Κρουζ για να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Ιταλών οι "πράσινοι" επανέρχονται με δικές τους πληροφορίες για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού και πρώην παίκτη της Ιντερ, με διετές συμβόλαιο και 3.000.000 ευρώ τον χρόνο αντί για 2.500.000.

Από τον Παναθηναϊκό, σαφώς και δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, αφού στόχος των "πράσινων" μόλις τελειώσει το θέμα του αμυντικού είναι η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Στην λίστα των "πράσινων" εξάλλου πρώτα είναι τα ονόματα των Λούκας Μπάριος της Κόλο Κόλο αλλά και του Ιλάν της Σεντ Ετιέν που προτάθηκε και εξετάζεται.

Επιμένουν και για Ζεμπινά οι Ιταλοί

Αλλο δημοσίευμα από την γειτονική χώρα και ποιο συγκεκριμένα την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", αναφέρει πως στο στόχαστρο των "πράσινων" είναι ο Τζόναθαν Ζεμπινά της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το άρθρο ο Παναθηναϊκός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του, έναν ακόμα Γάλλο, ο οποίος όμως ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό.

Για τον λόγο αυτό εξάλλου, είχε μόλις εννέα συμμετοχές την περασμένη περίοδο με τη φανέλα της "Μεγάλης Κυρίας".

Ξεπέρασε τους Ρονάλντο και Κακά ο Σισέ

Πρώτος βρέθηκε τελικά στις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, ο Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος ξεπέρασε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά.

Η μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού στο "τριφύλλι" απασχόλησε όλα τα ΜΜΕ και τώρα και την FIFA που συμπεριέλαβε ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές του φετινού καλοκαιριού και αυτή του νέου παίκτη των "πράσινων".

Στην ειδική ψηφοφορία στην οποία λαμβάνουν μέρος όλοι οι φίλαθλοι, ο 28χρονος άσος του Παναθηναϊκού ήταν τρίτος πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά, ωστόσο αργά το βράδυ τα δεδομένα άλλαξαν και πέρασε στην πρώτη θέση, δείγμα του "πανικού" που προκάλεσε η άφιξη του και η υποδοχή 2.500 οπαδών του συλλόγου στο "Ελ. Βενιζέλος".

"Μεγάλος" στόχος ο Βαν Μπούιτεν

Ο Βέλγος διεθνής βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος άσος έχει 48 διεθνείς παρουσίες και 6 γκολ στο ενεργητικό του. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και την Μπάγερν Μονάχου.

" Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό. Ήρθε σε επαφή μαζί μου πριν λίγο καιρό ένας εκπρόσωπος της ελληνικής ομάδας και μιλήσαμε για την πιθανότητα της μεταγραφής του. Ο Ντάνιελ ανήκει ακόμα στην Μπάγερν και νομίζω πως θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Περιμένει πάντως τις εξελίξεις με την έλευση του νέου τεχνικού. Δεν μου έχει πει ότι θέλει να φύγει. Αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη", τόνισε ο ατζέντης του παίκτη με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πράσινη".

Με την Μπάγερν έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και η μεταγραφή του δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. ευρώ για τους Βαυαρούς ενώ ο ίδιος αμοίβεται περίπου με 2 εκατ. ευρώ ετησίως. O Βαν Μπούιτεν θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό την φετινή σεζόν σε περίπτωση που θελήσει να παραμείνει στην Μπάγερν για την θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Φαν Γκααλ εκτός από τον Βέλγο θα έχει στην διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Έντσον Μπράαχφαϊντ από την Τβέντε και τους Λούσιο, Ντεμικέλης και Μπρούνο.

Ο Βαν Μπούιτεν είναι ένας πραγματικός "ογκόλιθος" αφού έχει ύψος 1,96 εκ. ενώ σκοράρει πολύ συχνά από στημένες φάσεις. Στην μάχη για την απόκτηση του αναμένεται να μπουν και άλλες ομάδες όπως η Μαρσέιγ και η Γαλατάσαραϊ, με τους Τούρκους να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, σύμφωνά με δημοσιεύματα του Τύπου.

Συνεχίζεται το "τρέξιμο"

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το τρέξιμο στην Παιανία, με τους "πράσινους" να χύνουν πολύ ιδρώτα. Στην πρωινή προπόνηση που έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού", ο Τεν Κάτε και οι συνεργάτες του δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Θυμηθείτε... ξανά τον Χούλιο Κρουζ σε δράση...





























































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ