ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια για Ντρέντε, φήμες για Όουεν στον ΠΑΟ

Σενάρια για Ντρέντε, φήμες για Όουεν στον ΠΑΟ
Όουεν

Οι Άγγλοι μιλούν περί ενδιαφέροντος για τον Μάικλ Όουεν! Νέα σενάρια για Ντρέντε, φήμες για Ζέρκα

Εβδομάδα που κρύβει τις προθέσεις

Μια πολύ καθοριστική εβδομάδα θα είναι αυτή που θα διανύσουμε σχετικά με τις εξελίξεις στο "τριφύλλι". Αρκετές εκκρεμείς υποθέσεις θα λάβουν τέλος είτε με θετικό είτε με αρνητικό αποτέλεσμα αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν λάβει τις αποφάσεις τους.

Κρουζ, Ενχελααρ, Αντουρίθ, Ντρέντε αλλά και άλλοι στόχοι που έχουν βολιδοσκοπηθεί και έχουν γίνει οι απαραίτητες συνομιλίες είναι έτοιμοι να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία σε κάθε τους δήλωση εκπέμπουν αισιοδοξία ενώ θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (25 Ιουνίου) όπως έχουν τονίσει θα έχουν στο ρόστερ τους τρεις νέους παίκτες.

Ενδιαφέρον για Μάικλ Όουεν

Ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες παραμένει άγνωστο, ωστόσο στη Μεγ. Βρετανία ανακάλυψαν ένα νέο μεταγραφικό στόχο των "πρασίνων". Τον Μάικλ Όουεν! Το πάλαι ποτέ παιδί θαύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου, που έκανε θραύση στο Μουντιάλ του 1998 πριν καν κλείσει τα 20 χρόνια του, που έπαιξε σε Λίβερπουλ και Ρεάλ, αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα στη διάρκεια της καριέρας του από σωρεία σοβαρών τραυματισμών.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail, ο Όουεν, που ανήκει στη Νιουκάστλ, δεν θέλει επ' ουδενί να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ, όπου υποβιβάστηκαν οι "ανθρακωρύχοι", και έχει βάλει τυς ατζέντηδες του να του βρουν ομάδα. Αυτοί έστειλαν επιστολή σε επιλεγμένες αγγλικές ομάδες, με την οποία τις ενημερώνουν πως με ένα ποσό γύρω στο 1 εκατομμύριο λίρες ετησίως (περί τα 1,2 εκατομμύρια Ευρώ) ο παίκτης είναι διαθέσιμος και υπογράφει... αύριο το πρωί.

Προχωρώντας περισσότερο ο συντάκτης του δημοσιεύματος υποστηρίζει πως για τον Μάικλ Όουεν υπάρχει ενδιαφέρον και εκτός νησιού, με τον Παναθηναϊκό να έχει εκδηλώσει ενδαφέρον, όπως και η Ρόμα.

Μέλμπεργκ αντί Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ενας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας και την ενίσχυσή του ήταν ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο αμυντικός της Γιουβέντους ήταν ανάμεσα στα ονόματα των υποψήφιων παικτών που θα ήταν μαζί με τον Σεντρίκ Καντέ, το νέο "δίδυμο" των "πράσινων", ωστόσο η περίπτωσή του "κόλλησε".

Μια μέρα μετά τα δημοσιεύματα των Ιταλών περί ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, προέκυψαν νέα σενάρια. Τα ΜΜΕ στη "γειτονική" χώρα αναφέρουν μια νέα τροπή για τους δύο παίκτες.

Τονίζουν πως ο Όλοφ Μέλμπεργκ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό θα είναι ο παίκτης που θα δοθεί στην ελληνική ομάδα για να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο μέσο του συλλόγου στην "Γιούβε" μιας και ο άσος της Σελεσάο είναι επιλογή του Αλέσιο Σέκο, διευθυντή ποδοσφαίρου της "Γηραιάς Κυρίας" που θέλει να τον πάρει στο Τορίνο.

Τελειώνει... του Κατσουράνη

Εκτός απροόπτου και με βάση τις πληροφορίες από την Πορτογαλία, το επόμενο 48ωρο ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στο "τριφύλλι". Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο σύλλογος της Λισαββώνας τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ενώ απομένει να δοθεί και επίσημα η ελευθέρας στον παίκτη για να ανακοινωθεί από το "τριφύλλι".

Μάλιστα η επιβεβαίωση της μετακίνησης αυτής προέρχεται από δύο ακόμα στοιχεία. Πρώτον, η "O Jogo" ανέφερε πως ο Κατσουράνης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί σε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας και δεύτερον η άλλη διεκδικήτρια ομάδα (Αμβούργο) που ήθελε τον διεθνή άσο στοχεύει να αποκτήσει πλέον τον Πόουλσεν.

13.000.000 ευρώ για Ντρέντε λένε οι Ολλανδοί

Επιμένουν οι Ολλανδοί πως ο Ρόιστον Ντρέντε θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού η ελληνική ομάδα θα κερδίσει την μάχη απόκτησής του από τους έτερους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, η ολλανδική "Algemeen Dagblad" αναφέρει πως η Φιορεντίνα χάνει τη μάχη της διεκδίκησης του ακραίου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι "πράσινοι" έχουν ετοιμάσει πρόταση ύψους 13.000.000 ευρώ για την αγορά του από την "Βασίλισσα".

Αν και από το πρόσφατο ταξίδι του διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου προέκυψε ότι στις συζητήσεις με τους διοικούντες της ισπανικής ομάδας, προέκυψε διαφωνία στην παραχώρηση του παίκτη ως δανεικός ωστόσο τα δεδομένα σύμφωνα με τους Ολλανδούς παρουσιάζονται διαφορετικά.

Ζέρκα: "Πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική ο ΠΑΟ"

Από την Γαλλία έρχεται το νέο όνομα και σενάριο περί ενδιαφέροντος παίκτη για την γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα "ouest-france.fr", οι "πράσινοι" φέρονται να έχουν στο στόχαστρό τους τον Μόνσεφ Ζέρκα.

Ο Μαροκινός επιθετικός της Νανσί αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια του Σαμπιονά και σημείωσε μόλις ένα γκολ ενώ στο παρελθόν ήταν συμπαίκτης και του Σεντρίκ Καντέ.

" Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου", υποστήριξε ο 27χρονος διεθνής φορ που παραδέχτηκε πως θα τον ενδιέφερε να έρθει στην χώρα μας.











































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ