ΑΕΚ

Σενάρια για Πλασέντε

Σενάρια για Πλασέντε
πλασέντε

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Πλασέντε είναι η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Αργεντίνους. Αναμονή για Μπασινά

Η Ένωση βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός αριστερού μπακ με τον Πλασέντε να είναι ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.
Ο 31χρονος Αργεντινός που αγωνίζεται στην Σαν Λορέντζο είναι πολύ πιθανό να επιστρτέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΑΕΚ, σύμφωνα με την "Clarin" και την "Ole".

"Ένα ακόμα δυσάρεστο νέο για τη Σαν Λορέντζο, αφού μετά την αποχώρηση του Ντ’ Αλεσάντρο, ίσως φύγει και ο Πλασέντε για την Ελλάδα", αναφέρει η "Clarin" που τονίζει πως ο δικέφαλος πρόκειται να καταθέσει πρόταση στην Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του Πλασέντε του οποίου οι αποδοχές δεν είναι απαγορευτικές για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ (750.000 δολάρια), ενώ ο παίκτης κοιτάει με καλό μάτι την προοπτική να επιστρέψει στην "Γηραία Ήπειρο".

Σύμφωνα με την "Ole" η Ένωση θα καταθέσει πρόταση 1 εκ. ευρώ για τον Αργεντινό άσο που είχε μεγάλη θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς αγωνίστηκε σε Λεβερκούζεν και Θέλτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει 22 συμμετοχές και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αν όλα πάνε καλά και οι κιτρινόμαυροι εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πλασέντε τότε θα έχουν στην διάθεσή τους ένα παίκτη ποιοτικό και ουσιαστικό που χρειάζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Μπασινά


Όσο αργεί ο Άγγελος Μπασίνας να βρει ομάδα στην Ισπανία, τόσο αυξάνονται οι ελπίδες της ΑΕΚ να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο αμυντικός μέσος της Μαγιόρκα έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όμως η καθυστέρηση φέρνει χαμόγελα στους ιθύνοντες της Ένωσης.

Άλλωστε οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση Μπασινάς και θεωρούν πως αν καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας θα ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή για την θέση του αμυντικού χαφ.

Ημέρα ξεκούρασης

Μετά από δώδεκα μέρες προετοιμασίας στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίςα όπου χύθηκαν αρκετά κιλά ιδρώτα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου στην Ελλάδα.

Οι κιτρινόμαυροι μετά από σκληρές προπονήσεις έχουν ευκαιρία την Κυριακή να ξεκουραστούν και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς ο Γιώργος Δώνης τους έδωσε ρεπό.

Επόμενο ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα όπου συνεχίσουν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους.



















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ