ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια και για Τερό

Σενάρια και για Τερό
Τερο

Ο Σιρίλ Τερό επόμενος στην λίστα των υποψήφιων στόχων. Επιβεβαίωση Ιμπσον για "τριφύλλι"

Με τίτλο: "Ο Τερό στη λίστα του Παναθηναϊκού" το γαλλικό αθλητικό σάιτ "Football365" αναφέρει πως ο Γάλλος επιθετικός της Στεάουα Βουκουρεστίου, Σιρίλ Τερό είναι στο στόχαστρο της ελληνικής ομάδας.

Ο 24χρονος πανύψηλος (1μ. 89εκ.) επιθετικός της ρουμανικής ομάδας με 10 γκολ ενεργητικό την χρονιά που πέρασε θεωρητικά δύσκολα θα φορέσει τα "πράσινα" λόγω της "απαγορευτικής τιμής" του, ενώ από το "τριφύλλι" δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον.

Πάντως στο δημοσίευμα, οι Ρουμάνοι αναφέρουν: " Ο Γάλλος επιθετικός της Στεάουα, Σιρίλ Τερό, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Εκτός από τη Μπριζ και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, παρόλα αυτά οι ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας δεν προτίθενται προς το παρόν να δώσουν τα 2.5 εκ. ευρώ που ζητούν οι Ρουμάνοι ομόλογοί τους. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται

".

Ιμπσον: "Πραγματικό ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός"

Τελικά και οι Πορτογάλοι προχώρησαν με σημερινό τους δημοσίευμα την εξέλιξη της υπόθεσης του Βραζιλιάνου Ιμπσον. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο παίκτης της Πόρτο με δηλώσεις του μιλώντας στην εφημερίδα "O' Jogo" διευκρίνισε πως η πρόταση του "τριφυλλιού" είναι η μοναδική σοβαρή που έχει στα χέρια του.

Βέβαια ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η πρωταθλητές Πορτογαλίας ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν δανικό στον ελληνικό σύλλογο τον συγκεκριμένο παίκτη, που τον θέλει ο Περέιρο.

" Σκοπεύω να παραμείνω στην Ευρώπη, όχι όμως και την Πόρτο. Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα έχω περισσότερο χρόνος συμμετοχής. Αυτή την στιγμή κάνω διακοπές με την οικογένειά μου και την σύζυγό μου. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με την Πόρτο.

Εμπιστεύομαι απόλυτα τον μάνατζέρ μου και δεν ανησυχώ σχετικά με το μέλλον μου. Εκτός από τους συλλόγους της Βραζιλίας, υπάρχει μία ευρωπαϊκή ομάδα έχει εκδηλώσει πραγματικό ενδιαφέρον για μένα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός του Ζοσέ Πεσέιρο

" είπε συγκεκριμένα ο Ιμπσον, και συμπλήρωσε:

" Η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου εύκολη. Ξέρω ότι η ελληνική ομάδα με θέλει ως δανεικό, αλλά η Πόρτο δεν επιθυμεί κάτι αντίστοιχο".













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ