ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάρια και υποθέσεις

Σενάρια και υποθέσεις
Μάρτινς-σπόρτινγκ

Απομακρύνεται ο Μάρτινς, Πόστιγκα και Χίρσινγκ τα τελευταία ονομάτα. Τι λένε οι Κροάτες για Μπάλαμπαν, Μπίσκαν;

Μια ανάσα από την μετακομισή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και την Ουέλβα φέρεται να βρίσκεται ο Κάρλος Μάρτινς, ένας απο τους βασικούς υποψήφιους στόχους του "τριφυλλιού". H "Α' Bola" φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις του μάνατζερ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Πάουλο Μπαρμπόσα που αναφέρει ότι ο πελάτης του είναι κοντά σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα.
" Συναντήθηκαμε σήμερα με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ και ήρθαμε σε συμφωνία αρχικά για τη μεταγραφή του Κάρλος Μάρτινς. Το απόγευμα θα έχουμε κάποιες επιπλέον επαφές μαζί με τον ίδιο τον παίκτη φυσικά που ενδιαφέρεται άμεσα" υποστήριξε ο Πάουλο Μπαρμπόσα.

Σουάρεθ (τεχνικός διευθυντής Ουέλβα): "Ελπίζουμε όλα να τελειώσουν"

Δημοσίευμα που ρίχνει ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση έχει και η "O' Jogo", φιλοξενώντας δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ουέλβα, Όσκαρ Σουάρεθ που λέει για τον Κάρλος Μάρτινς.

" Ελπίζουμε ότι όλα θα τελειώσουν. Συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις και ελπίζουν να τα βρούμε μεταξύ μας".

Στο κείμενο αξίζει να αναφέρουμε πως τονίζεται ότι η μεταγραφή του είναι πολύπλοκη (αφού πρέπει να τα βρει και ο παίκτης με τους Πορτογάλους), αλλά παράλληλα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Εσπανιόλ, κάτι που ο τεχνικός διευθυντής των Ισπανών, Αλμπέρτο Βαλεντίμ διέψευσε.

" Όχι δεν έχουμε κάνει πρόταση στον Μάρτινς αν και στο παρελθόν παρακολουθήσαμε τον παίκτη".

Τι λένε οι Κροάτες για Μπάλαμπαν, Μπίσκαν...



Κροατικό δημοσίευμα για τους Κροάτες παίκτες της Ευρώπης, πόσο κοστολογούνται και τις μελλοντικές τους κινήσεις, ο Παναθηναϊκός και εκεί έχει την "τιμητική" του.

Συγκεκριμένα τα δύο ονόματα που εμπλέκουν το "τριφύλλι" είναι το γνώριμο του Ιγκορ Μπίσκαν αλλά και αυτό του Μπόσκο Μπάλαμπαν, το οποίο πριν λίγες μέρες επίσημα είχαν διαψεύσει οι "πράσινοι". Συγκεκριμένα για τον τελευταίο αναφέρεται:

" Ο Μπάλαμπαν είχε μια απογοητευτική χρονιά στην Μπριζ αλλά όχι λόγω της προσωπικής του απόδοσης αλλά του συνόλου, αφού η βελγική ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση. Πλέον οι δύο ομάδες που φέρονται να απασχολούν τον Κροάτη παίκτη είναι η Ρέιντζερς και ο Παναθηναϊκός. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως επιβεβαίωσε ότι αρνήθηκε κάθε επαφή με την σκωτσέζικη ομάδα σε αντίθεση με τον ελληνικό σύλλογο όπου είχε υπάρξει κάποιο είδος επαφής".

Σε ότι αφορά τον Ιγκορ Μπίσκαν γίνεται γνωστό πως ο "πρώην πράσινος" θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία, αναφέροντας:

" Εφόσον ο Παναθηναϊκός του πρότεινε νέα σύμβαση με πολύ μικρότερες αποδοχές, ο Ιγκορ Μπίσκαν αποφάσισε να φύγει. Ετσι ο Κροάτης παίκτης θα υπογράψει μια νέα σύμβαση με μια πιο καλή ομάδα αυτό το καλοκαίρι, και πιθανών να είναι από την Μπουντεσλίγκα, αν και ο ίδιος δεν αναφέρεται στα κροατικά ΜΜΕ".

Πόστιγκα και Χίρσινγκ στην λίστα

Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να φέρνουν στην "επιφάνεια" ονόματα Πορτογάλων ποδοσφαιριστών για τον Παναθηναϊκό. Μετά τον μέσο της Μπενφίκα, Μπέτο, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει οι οτι οι "πράσινοι" είναι σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον Έλντερ Πόστιγκα.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει οτι μόλις τελειώσει η συμφωνία με τους "πράσινους" θα κινηθούν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου Παραγουανού, Όσκαρ Καρντόσο, απο την Νιούελς.

Τα ΜΜΕ της Αργεντινής με την σειρά τους "ρίχνουν" επίσης το "γνώριμο" όνομα του Σαντιάγκο Χίρσινγκ. Ο μέσος της Σαν Λορέντζο, να θυμήσουμε πως είχε απασχολήσει πέρυσι το "τριφύλλι" ενώ φέτος φερόταν στόχος και για την ΑΕΚ. Πάντως οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό να φύγει από τη Σαν Λορέντζο και να συνεχίσει την καριέρα του στον ελληνικό σύλλογο.

Φιλικό με Ίπσουιτς



Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι στις 5 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Ίπσουιτς. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πόρτμαν Ρόουντ, με ώρα έναρξης 15.00 τοπική (17.00 ώρα Ελλάδας).































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ