ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σένκεφελντ: "Να είμαστε ήρεμοι και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ INTIME SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ με δηλώσεις του στην COSMOTE TV ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως αυτό που θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός είναι περισσότερη ηρεμία για να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στις δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV που θα προβληθούν στην εκπομπή Sportshow στο pregame του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως θέλει να δει την ομάδα του να παίζει με ηρεμία και να κάνει το παιχνίδι της για να φτάσει στη νίκη.

-Τι πρέπει να κάνει η ομάδα καλύτερα, συγκριτικά με το ματς με την ΑΕΚ;

"Νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, θα πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα και να παραμείνουμε ήρεμοι. Να κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε, να μην συγκεντρωνόμαστε σε ότι γίνεται τριγύρω. Να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε".

-Αν θα παίξει ρόλο το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα έχει αρκετές απουσίες;

"Νομίζω πως δεν έχει σημασία. Πρέπει να κερδίσουμε ξέρεις, δεν παίζει ρόλο ποιον θ’ αντιμετωπίσεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος το ίδιο καλά και να είσαι συγκεντρωμένος στη νίκη".

-Σε τέτοια παιχνίδια τίτλου πως διαχειρίζεστε το σωματικό, αλλά και το πνευματικό «βάρος»;

"Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πνευματικά, γιατί φυσικά και είναι σκληρό, αλλά είναι το ίδιο για όλους. Εάν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα, εάν θέλεις να κατακτήσεις κάτι στη ζωή ή οτιδήποτε άλλο… Πρέπει να προσπαθήσεις γι’ αυτό, δεν πρέπει να σκέφτεσαι πως είσαι κουρασμένος, ή οτιδήποτε άλλο. Θα πρέπει να το διεκδικήσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ