ΓΑΛΛΙΑ

Σεντ Ετιέν: Νέος πρόεδρος του συλλόγου ο Ιβάν Γκαζίδης

Σεντ Ετιέν: Νέος πρόεδρος του συλλόγου ο Ιβάν Γκαζίδης
Σεντ Ετιένε PRINT SCREEN

Ο Ιβαν Γκαζίδης αναλαμβάνει πρόεδρος της Σεν Ετιέν, η οποία πρόσφατα προβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία Γαλλίας και η Kilmer Sports είναι επισήμως ο μοναδικός μέτοχος της ομάδας.

Μετά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Γαλλίας, οι εξελίξεις στην Σεντ Ετιέν συνεχίζονται, αφού ο σύλλογος ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, με την Kilmer Sports να γίνεται ο αποκλειστικός μέτοχος και τον Ιβάν Γκαζίδη να αναλαμβάνει χρέη προέδρου.

Μια νέα σελίδα στην πλούσια και διάσημη ιστορία των "Στεφανουά" ξεκινά και η Kilmer Sports επιθυμεί να αναπτύξει την ομάδα με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο βασισμένο στις αξίες και την κληρονομιά της, και να επικεντρωθεί στη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου, μεταξύ άλλων στις πρώτες ομάδες, ανδρών και γυναικών, και στο προπονητικό κέντρο.

Η Kilmer Sports θα αξιοποιήσει σε αυτή τη φιλοδοξία την καλύτερη δυνατή εμπειρία και τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη αθλητικών franchises, αφού πρόκειται για μία θυγατρική που ειδικεύεται στη διαχείριση εταιρειών στον αθλητικό τομέα.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ