ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρχιο Ράμος: Οι Βάσκο ντα Γκάμα και Κορίνθιανς ερίζουν για τον Ισπανό στόπερ

Sevilla's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League Group B soccer match between Sevilla and PSV at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov.29, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Sevilla's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League Group B soccer match between Sevilla and PSV at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Nov.29, 2023. (AP Photo/Jose Breton) @2023 JOSE BRETON | AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά το διαζύγιό του με την Σεβίλλη, με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Βραζιλία να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις Βάσκο ντα Γκάμα και Κορίνθιανς για τον Ισπανό στόπερ.

Ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από το "Σάντσεθ Πιθχουάν" μένοντας ελεύθερος από την Σεβίλλη και έκτοτε είναι χωρίς ομάδα, ωστόσο ο 38χρονος στόπερ δεν έχει πάψει να προσελκύει ενδιαφέρον συλλόγων.

Απόδειξη τα ρεπορτάζ που έχουν κάνει την εμφάνισή τους την Τρίτη (10/9) στην Βραζιλία, βάσει των οποίων υπάρχουν δύο ομάδες της χώρας που κοιτάζουν την περίπτωσή του.

Η μία είναι η Βάσκο ντα Γκάμα στην οποία έχει προταθεί ήδη ο παίκτης, με τον σύμβουλο της ομάδας, Εντμούντο, να αναφέρει:

"Ένας ατζέντης με επιρροή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο μάνατζερ του Μαρσέλο, μας πρότεινε τον Σέρχιο Ράμος. Αρχίσαμε να μιλάμε μαζί του αλλά μας ζήτησε έναν πολύ υψηλό μισθό".

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα από την ιστοσελίδα "UOL Sport" το όνομα του πολύπειρου μπακ, που έχει σηκώσει τα πάντα τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, συνδέθηκε και με την Κορίνθιανς, που εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ