ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Σέρχιο Ρίκο: "Για μισό εκατοστό δεν έχασε τη ζωή του ακαριαία" αναφέρει η ιατρική γνωμάτευση

Σοκάρει η ιατρική γνωμάτευση για το ατύχημα του Ρίκο: "Έλειπε μόνο μισό εκατοστό για να είχε πεθάνει ακαριαία"
Σοκάρει η ιατρική γνωμάτευση για το ατύχημα του Ρίκο: "Έλειπε μόνο μισό εκατοστό για να είχε πεθάνει ακαριαία" © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ AP IMAGES

Σοκάρει η ιατρική γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Σέρχιο Ρίκο, "για μισό εκατοστό δεν έχασε τη ζωή του ακαριαία" αναφέρουν οι γιατροί.

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο σε χωριό έξω από τη Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο και έπεσε σε κώμα.

Η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο ο ίδιος αποδείχθηκε μαχητής της ζωής. Ο τερματοφύλακας της Παρί βγήκε από την εντατική, ενώ μάλιστα ευχαρίστησε και τον κόσμο μέσω των social media.

Πριν από λίγες ώρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας η ιατρική έκθεση για το ατύχημα του Ισπανού τερματοφύλακα και σοκάρει. "Έλειπε μόνο μισό εκατοστό για να είχε πεθάνει ακαριαία" αναφέρεται χαρακτηριστικά. Εάν λοιπόν, ο το τραύμα του ήταν μόλις ένα εκατοστό πιο βαθύ ο Ρίκο θα έχανε τη ζωή του ακαριαία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Marca" ο 29χρονος αθλητής έχει χάσει περίπου 20 κιλά, ενώ παραμένει στο νοσοκομείο 1,5 μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ