ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σέριτς in, Μπόβιο out

Σέριτς in, Μπόβιο out
Μπόβιο, Σέριτς, Παναθηναϊκός, απογοήτευση

Την ώρα που ο Σέριτς μετράει αντίστροφα, ο Μπόβιο υπέστη τράβηγμα και πιθανώς θα μείνει εκτός

Ο Βραζιλιάνος μέσος λόγω ενός τραβήγματος στον αριστερό δικέφαλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας αλλά ο τραυματισμός του κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής, απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο Ισπανός τεχνικός και το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλλιού" θα περιμένουν τον Λατίνο μέσο τις προσεχείς μέρες αν καταφέρει να ξεπεράσει τις όποιες ενοχλήσεις του, ωστόσο μονο αν κριθεί ότι είναι απόλυτα έτοιμος θα ενσωματωθεί στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη.

Μουνιόθ: "Για το απόλυτο..."

" Πάμε να κάνουμε το απόλυτο. Όλα μπορούν να συμβούν στα επόμενα ματς" τόνισε και πάλι ο Ισπανός προπονητής στους ποδοσφαιριστές του που εκτός από τα τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν την επόμενη εβδομάδα και την αναμέτρηση με την Ξάνθη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αλλα προβλήματα δεν προέκυψαν στην σημερινή προπόνηση αφού μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι παίκτερς του Μουνιόθ έκαναν ταχύτητες και συνέχισαν με τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας. Βίκτορ και Τσίγκας ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα και πάλι.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους "Πόντιους" θα συνεχιστεί την Τετάρτη με τους "πράσινους" να δίνουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα των Νέων, με σκοπό ο 50χρονος τεχνικός να θελήσει να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του μετά τις διακοπές.

Επιστροφή στους 11... ο Σέριτς


Σε αντίθεση με τον Ρικάρντο Μπόβιο, ο Ισπανός τεχνικός "τρίβει" τα χέρια του από την επιστροφή στα αγωνιστικά πλάνα του Αντονι Σέριτς. Ο Κροάτης αριστεροπόδαρος μετά και την καθυστέρηση των υποχρεώσεων του συλλόγου λόγω της απόφασης της αθλητικής ηγεσίας για διακοπή του πρωταθλήματος (από τον θάνατο του οπαδού των "πράσινων" στα μοιραία επεισόδια) έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ετσι οι πιθανότητες συμμετοχής του μεγαλώνουν, ειδικά αν τελικά ο Μπόβιο δεν καταφέρει να αγωνιστεί και ο Λεοντίου μεταφερθεί στην μεσαία γραμμή παρτενέρ του Τζιόλη (αν ο νεαρός παίκτης ήταν μια από τις επιλογές του Ισπανού).















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ