ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σεβασμό στο πένθος"

"Σεβασμό στο πένθος"
παναθηναικος οπαδοι

Με μια λιτή αλλά καυστική ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τα επεισόδια

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα δηλώνει: Όταν το κορυφαίο, σε μια πυραμίδα, γεγονός είναι ο θάνατος, τότε μόνο μία αντίδραση του αξίζει.

Ο σεβασμός στο πένθος. Στο πένθος το ανθρώπινο και το αθλητικό. Όλοι όσοι εμπλέκονται ενεργά στον χώρο του αθλητισμού, ξέρουν πολύ καλά και με ακρίβεια τι πρέπει να κάνουν. Ας το κάνουν λοιπόν. Αν δεν το κάνουν είναι το λιγότερο επικίνδυνοι

".

Αλλαγή πλάνων και απουσία Μόρις

Η αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας με συνέπεια την προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, αλλάζει και τα πλάνα των προπονήσεων των συλλόγων.

Ετσι και στον Παναθηναϊκό, ο Βίκτορ Μουνιόθ με τους συνεργάτες του αναπροσάρμοσαν το πρόγραμμα εκγύμανσης και προπόνησης των "πράσινων" ενόψει μάλιστα και της διακοπής τις ημέρες του Πάσχα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι προετοιμάζονταν για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσουν πλέον σε πιο ήρεμους ρυθμούς.

Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Χαραλαμπίδης και Ίβανσιτς, οι οποίοι επέστρεψαν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους συμμετείχαν κανονικά στην σημερινή προπόνηση, όπως και ο Σουηδός αμυντικός, Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος επέστρεψε.

Μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Νασίφ Μόρις που δεν πρόλαβε να επιστρέψει εγκαίρως από τη Νότιο Αφρική.

Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Γκούμας που δεν έπαιξαν με την Εθνική Ελλάδος παρά το γεγονός ότι ήταν στην αποστολή και ο Αλέξανδρος Τζόρβας ακολούθησαν πρόγραμμα στις σέντρες και τα σουτ ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έκαναν χαλαρή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βίκτορ και Τσίγκας.














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ