EUROPA LEAGUE

Σεβασμός Τότεναμ σε Σπιντ

Σεβασμός Τότεναμ σε Σπιντ

Η Τότεναμ λέει στερνό αντίο στον αδικοχαμένο προπονητή της Εθνικής Ουαλίας, Γκάρι Σπιντ. Οι παίκτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (30/11), αλλά και σε αυτόν που ακολουθεί με την Μπόλτον (3/12).

Απόλυτο σεβασμό σε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, έναν δικό τους άνθρωπο δηλαδή, τον Γκάρι Σπιντ, δείχνουν οι "πετεινοί" με την απόφασή τους να φορέσουν οι παίκτες της ομάδας μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 30/11, στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε η διοίκηση της Τότεναμ να πει "αντίο" στον αδικοχαμένο προπονητή της Εθνικής Ουαλίας και να εκφράσει τη θλίψη του συλλόγου για την απώλειά του.

Αυτή, πάντως, θα είναι η πρώτη κίνηση, καθώς θα ακολουθήσει κι άλλη στο πλαίσιο της ερχόμενης για τη λονδρέζικη ομάδα αναμέτρησης, που είναι το ερχόμενο Σάββατο (3/12) με την Μπόλτον, για το αγγλικό πρωτάθλημα, και πάλι στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Συγκεκριμένα, πριν από τη σέντρα για ένα λεπτό όλοι οι οπαδοί θα χειροκροτήσουν στη μνήμη του Σπιντ, ο οποίος ως παίκτης είχε περάσει από την Μπόλτον, ενώ στη διάρκειά του θα φέρουν και πάλι οι παίκτες της Τότεναμ μαύρα περιβραχιόνια.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (29/11) στην επίσημη ιστοσελίδα της η Τότεναμ, αναφέρει ακόμη ότι όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπιντ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ