ΑΓΓΛΙΑ

Σεξ με 20χρονη σε τουαλέτα ο Άντερσον!

Σεξ με 20χρονη σε τουαλέτα ο Άντερσον!
Άντερσον-σεξ

Σε αποκαλύψεις για την... hot βραδιά που πέρασε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε... τουαλέτα ξενοδοχείου με 20χρονο μοντέλο, προχώρησε αγγλική εφημερίδα (photos)!

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μέσο της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, Άντερσον (μεταγραφικό απόκτημα του περασμένου καλοκαιριού από την Πόρτο), ο οποίος όπως αποκαλύπτει η κυριακάτικη "News of the world" έκανε σεξ στην τουαλέτα ξενοδοχείου με την Λία Χάουτον, 20χρονο μοντέλο, μετά από ένα πάρτι που διοργάνωσαν αρκετοί παίκτες των "κόκκινων διαβόλων" λίγο νωρίτερα.
Το πλέον εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι πως επειδή ο Άντερσον δεν γνωρίζει αγγλικά, οι μοναδικές κουβέντες που έλεγε στην συγκεκριμένη κοπέλα προκειμένου να της δείξει πόσο την ήθελε ερωτικά ήταν "γ....ω, γ... ω, γ...ω", με τον Πατρίς Εβρά να αναλαμβάνει ρόλο διερμηνέα, ανάμεσα στον Λατινοαμερικανό άσο και την Αγγλίδα μοντέλο.

"Χαμένοι στη μετάφραση..."
Η μαρτυρία μίας φίλης της Λέα Χάουτον, στη συγκεκριμένη εφημερίδα είναι χαρακτηριστική για το "ερωτικό σκηνικό" που στήθηκε εκείνο το βράδυ: "Ο Άντερσον δεν μπορούσε να της μιλήσει γιατί είναι Βραζιλιάνος και μιλάει μόνο πορτογαλικά.

Οπότε έβγαλε τα ρούχα του, κατέβασε τα εσώρουχά του και έριξε τη Λία στο κρεβάτι μπροστά σε όλους. Εκείνη ρώτησε: "Τί κάνεις;", και ο Εβρά μετέφραζε για τον Άντερσον ο οποίος ήξερε μόνο να λέει τη λέξη γ... ω. Στη συνέχεια την οδήγησε στην τουαλέτα του ξενοδοχείου.

Κατέβασε την γκρίζα φούστα της και έκαναν σεξ στην τουαλέτα, την ώρα που εμείς μαζί με τον Εβρά καθόμασταν στην κρεβατοκάμαρα βλέποντας τηλεόραση. Τί ρομαντικός τύπος...!"






Η βραδιά ξεκίνησε με τον Άντερσον να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο "One-Six-One" του Τσέσαϊρ μαζί με φίλους του, μεταξύ των οποίων και οι άσοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εβρά, Σαχά και Σίμπσον, όταν ξαφνικά ο Βραζιλιάνος "εντόπισε" την Λία μαζί με μερικές φίλες της.

Η εξέλιξη της ερωτικής... αποπλάνησης
"Δεν ξέραμε ποιος ήταν", υποστήριξε η φίλη της Λία και συνέχισε: "Ο Εβρά ήρθε και είπε στη Λία ότι του άρεσε. Μετά ήρθε ο Άντερσον, πήρε ένα γλειφιτζούρι από το στόμα της και το έβαλε στο δικό του. Μετά το έβαλε πίσω στο στόμα της

Φορούσε τζινς, κασκόλ και ένα μαύρο πουκάμισο. Ο Άντερσον δεν μπορούσε να μιλήσει στη Λία, οπότε ο Εβρά μετέφραζε τα πάντα. Μπορεί να καταλαβαίνει τα ισπανικά που μοιάζουν στα πορτογαλικά.

Ο Εβρά είπε στη Λία ότι ο Άντερσον ήθελε να χορέψει μαζί της, και ρώτησε αν της άρεσαν τα μαλλιά του. Στη συνέχεια μας κάλεσαν σε ένα πάρτι που έκαναν, και επειδή είμασταν πολύ μεθυσμένοι δεχτήκαμε.

Μπήκαμε σε δύο αμάξια και καταλήξαμε στο ξενοδοχείο Μάριοτ κοντά στο Μάντσεστερ, όπου ήταν όμως γεμάτο. Τελικά πήγαμε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο.

Δεν υπήρχε πάντως αμφιβολία για το τί ήθελε ο Άντερσον. Έγραψε "Σε αγαπώ" με το δάχτυλό του στο παγωμένο παράθυρο και έδειξε την Λία".










"Καυτή" βραδιά στην τουαλέτα
Όσο για τη συνέχεια, αυτή ξετυλίχτηκε στο ξενοδοχείο, με πρωταγωνιστές τον Άντερσον και το 20χρονο μοντέλο: "Με το που μπήκαμε στα δωμάτια ο Άντερσον έβγαλε τα ρούχα του και έσπρωξε τη Λία στο κρεβάτι. Αφού της είπε τί ήθελε από αυτή, μας έκανε νόημα να φύγουμε.

Όμως η Λία μας είπε ότι δεν ήθελε να μείνει μόνη της. Έκαναν σεξ στο μπάνιο και χρησιμοποίησαν προφυλακτικό. Η Λία είπε ότι το σεξ ήταν πολύ γρήγορο. Έκατσε στην τουαλέτα και αυτή ανέβηκε πάνω του.

Μιλούσε πορτογαλικά όλη την ώρα και εκείνη δεν καταλάβαινε λέξη. Κράτησε δέκα λεπτά, όμως μας είπε ότι ο Άντερσον είχε υπέροχο σώμα".






Όσο για τον τρόπο που αποχαιρετίστηκαν ο παίκτης με το μοντέλο, που είχε ένα χαρακτηριστικό τατού με τη λέξη "σκορπιός" στο στομάχι τη, η φίλη της Λία αποκάλυψε:

"Ο Άντερσον τη χαιρέτησε, όμως η Λία δεν ήθελε να τον πλησιάσει και να του μιλήσει. Είπε ότι δεν είχε νόημα από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποιος εκεί για να μεταφράσει..."



Δείτε φωτογραφίες από το 20χρονο μοντέλο.












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ