ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεξ με τον... Σ.Ράμος πριν από τον Κ.Ρονάλντο!

Σεξ με τον... Σ.Ράμος πριν από τον Κ.Ρονάλντο!
Γκαγιάρδο-Ρονάλντο

Αγγλικό μέσο αποκάλυψε πως η νυν σύντροφος του Κ.Ρονάλντο είχε κάνει σεξ το Νοέμβρη με τον... Σ.Ράμος!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο απόλυτος μεταγραφικός στόχος της "βασίλισσας" αυτό το καλοκαίρι, με την προσφορά στους "κόκκινους διαβόλους" να αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τα 100 εκ.ευρώ, ενώ το εκπληκτικό στην περίπτωση του "καυτού" ζεύγους είναι πως και η Ισπανίδα WAG έχει αφήσει ήδη ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στο στρατόπεδο των Μαδριλένων.
Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε σήμερα (6/7) η αγγλική εβδομαδιαία εφημερίδα "News of the world", η νυν σύντροφος του Κ.Ρονάλντο είχε κάνει -λίγους μήνες πριν γνωρίσει τον 23χρονο Πορτογάλο- σεξ με τον 22χρονο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και πιθανό συμπαίκτη του Ρονάλντο από τη νέα σεζόν, Σέρχιο Ράμος!

"Ο Κριστιάνο δεν ξέρει ότι η Νερέιδα είχε ήδη κοιμηθεί με έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης", αποκάλυψε στην εφημερίδα κάποιος από το φιλικό περιβάλλον της Γκαγιάρδο, για να συνεχίσει:

"Είναι πολύ ζηλιάρης και το κράτησε κρυφό από εκείνον καθώς είναι κάτι από το παρελθόν της. Ο Σέρχιο συνηθίζει να κάνει αστεία και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να καλοσωρίσει τον Κριστιάνο στη Μαδρίτη (αν πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ) ανακοινώνοντάς του πως έχει πάει ήδη με την κοπέλα του".


Η ίδια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως η 24χρονη Ισπανίδα άρχισε να βγαίνει ραντεβού με τον Ρονάλντο τον Ιανουάριο, όμως είχε κοιμηθεί από τον περασμένο Νοέμβριο με τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο γνωρίστηκε στο νυχτερινο κλαμπ της ισπανικής πρωτεύουσας "Joy Eslava".

"Ο Σέρχιο ήταν εκεί με δύο φίλους του, και στη συνέχεια αυτοί και η παρέα της Νερέιδα κατέληξαν στο σπίτι του. Η ιστορία ολοκληρώθηκε με τον Σέρχιο να οδηγεί τη Νερέιδα στην κρεβατοκάμαρά του.

Η Νερέιδα δεν μπήκε σε λεπτομέρειες μετά, όμως ξεκαθάρισε στους φίλους της ότι δεν συζήτησαν για ποδόσφαιρο, ούτε μέτρησαν προβατάκια... Από τότε το ζευγάρι αυτό διατήρησε φιλική σχέση.




Ο Σέρχιο της τηλεφώνησε για να της ευχηθεί τα καλύτερα όταν έμαθε πως έβγαινε με τον Κριστιάνο, ενώ έκαναν chat πολλές φορές μέσω του ίντερνετ".


Όσο για τον αντίκτυπο που ενδέχεται να έχουν οι νέες αυτές αποκαλύψεις για τη σύντροφο του Ρονάλντο, στο μέλλον του Πορτογάλου, η "News of the world" καταλήγει με το εξής γλαφυρό τρόπο στο σχετικό κείμενο:

"Ο Ρονάλντο αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση στον αστράγαλό του, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την πρεμιέρα της σεζόν στις 16 Αυγούστου.

Ο επιθετικός έχει πει ότι θέλει να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον, τον θέλει στο Ολντ Τράφορντ, για τουλάχιστον μία σεζόν ακόμα.

Μετά από τις αποκαλύψεις μας, ίσως είναι η Νερέιδα που θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο για τη μεταγραφή του Ρονάλντο..."















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ