ΙΝΤΕΡ

Σέζαρ: "Πρέπει να παραμείνει ο Αντριάνο"

Inter Milan's Brazilian goalkeeper Julio Cesar gestures during penalties at the Italian Super Cup trophy against A.S. Roma at San Siro Stadium in Milan, on August 24, 2008. Inter won after penalty kicks. AFP PHOTO DAMIEN MEYER
Σέζαρ-Ίντερ AFP

Ο γκολκίπερ της Ίντερ, Ζούλιο Σέζαρ, παρότρυνε τον συμπατριώτη του Αντριάνο να παραμείνει στους "νερατζούρι" και μετά τον Ιανουάριο

"Θέλω να μείνει στην Ίντερ. Είμαι αισιόδοξος, θα ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές και τα πράγματα θα επανέλθουν στη θέση τους", τόνισε ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "Globoesporte", ενώ μίλησε και για την προσωπική του ποδοσφαιρική διαδρομή.

"Έχω μπροστά μου ακόμα 6 ή 7 χρόνια καριέρας. Εάν έγινα αυτό που είμαι σήμερα, αυτό οφείλεται κυρίως στη Φλαμένγκο. Δεν βλέπω όμως μία επιστροφή μου σε αυτή την ομάδα ως παίκτης.

Θα μου άρεσε να επιστρέψω ως παράγοντας για να μεταμορφώσω την ομάδα σε αυτό που είναι σήμερα η Ίντερ".





Εν τω μεταξύ, με δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα ο Αντριάνο, παρακολουθώντας ένα παιχνίδι μπιτς-σόκερ σε παραλία στο Ρίο, ξεκαθάρισε πως μετά το τέλος των γιορτών θα γυρίσει στο Μιλάνο.

"Δεν είπα ποτέ ότι υπάρχει πιθανότητα να αφήσω την ομάδα στην οποία ανήκω τώρα, το πιθανότερο είναι να γυρίσω εκεί.

Τα πηγαίνω πολύ καλά με τον Μουρίνιο και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παίξω: με μένα είναι πάντα πολύ ειλικρινής".







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ