ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σφακιανάκης: "Χαίρονται όλοι, εκτός από μας"

Σφακιανάκης: "Χαίρονται όλοι, εκτός από μας"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Σφακιανάκης γιόρτασε τα γενέθλια του με δύο γκολ επί του ΠΑΟΚ και... πυρετό! Παρόλα αυτά μίλησε για την προσπάθεια του Ατρομήτου για την παραμονή, τα λάθη που πληρώνει η ομάδα του και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο άσος του Ατρομήτου που σκόραρε δύο φορές απέναντι στον "δικέφαλο" (2-2) παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στο "Sentra FM" για την υπόθεση... παραμονή.

"Συνεχίζουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται" ήταν τα πρώτα του λόγια. Για το παιχνίδι πρόσθεσε: "Κάναμε το 1-0, αλλά μετά δεχτήκαμε δύο πολύ εύκολα γκολ. Αν γινόταν το 3-1 στο δοκάρι του ΠΑΟΚ θα τέλειωνε το παιχνίδι, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο δείξαμε ψυχή και χάσαμε ακόμη δύο ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Στο τέλος νομίζω ότι την αξίζαμε".

"Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Η ΑΕΚ μπορεί να δέχτηκε έξι γκολ από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι μια ομάδα με ιστορία, που σίγουρα θα θέλει να εξιλεωθεί σε ένα τέτοιο ματς. Από τη μεριά μας πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε και δεν κάνουμε ατομικά λάθη θα τα καταφέρουμε. Γιατί αυτό είναι το κακό φέτος: είμαστε οι μοναδικοί που πληρώνουμε όλα μας τα λάθη" συμπλήρωσε.

Ο Ατρόμητος, πάντως, κατά γενική ομολογία παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα, ειδικά στην έδρα του. "Αυτό γίνεται από την αρχή της χρονιάς! Χαίρεται όλος ο κόσμος όταν βλέπει τον Ατρόμητο, εκτός από μας..."

Η πρόκριση στον τελικό έχει ξεχαστεί γρήγορα διότι προέχει η μάχη της παραμονής. "Δεν μπορούμε να ζήσουμε τον τελικό. Το μόνο θετικό είναι ότι έχουμε τη διακοπή και θα ξεκουραστούμε, γιατί είχαμε δύσκολο πρόγραμμα όλες αυτές τις βδομάδες. Θέλουμε να τελειώνουμε με την παραμονή και να πάμε στον τελικό".

Όσο για την πίεση; "Είναι διαφορετική σε κάθε παιχνίδι. Όταν παίζαμε με τον Βόλο θέλαμε να παίξουμε τελικό γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αλλά η πίεση ήταν μεγαλύτερη στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει άγχος, αλλά το θέμα είναι να δείξουμε δυνατοί και να ανταπεξέλθουμε".

Ακόμη αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα στο σύνολο του λέγοντας: "Η φετινή χρονιά είχε πολύ καλά παιχνίδια, αλλά δυστυχώς συμβαίνουν κι άλλα εκτός αγωνιστικού χώρου... Ασχολούμαστε περισσότερο με άλλα πράγματα, με κασέτες κτλ, αντί να ασχοληθούμε με την αγωνιστική ικανότητα της κάθε ομάδας. Η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου κι άλλες ομάδες έχουν παίξει πολύ καλά. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα".

Για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-ΑΕΚ τόνισε: "Είναι ένα βαρύ σκορ. Είδα τις φάσεις και παρατήρησα ότι στην αρχή η μπάλα πήγαινε συνέχεια στα δίχτυα. Τους πήγε κι η μπάλα. όταν στο 7' το σκορ είναι 2-0 το πράγματα... χάνεται. Ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που κάνει φοβερά 10λεπτα στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ