ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σφακιανάκης: "Μας σημάδευαν με πιστόλια"

Σφακιανάκης: "Μας σημάδευαν με πιστόλια"
INTIME SPORTS

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Στέλιος Σφακιανάκης με τα όσα συνέβησαν στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.

Ο παίκτης του Ατρομήτου μίλησε στον "Sentra 103,3" για τα επεισόδια και την άσχημη εμπειρία που βίωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε στον αγώνα και την κατάσταση που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου: " Δεν ήταν συνθήκες για να γίνει ένας αγώνας. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το πιο παράλογο είναι ένα. Ακουγόταν ο εθνικός ύμνος κι έπεφτε ξύλο. Αντί να είμαι συγκεντρωμένος κοιτούσα δεξιά αριστερά μήπως έρθει καμιά φωτοβολίδα. Σε τέτοιο βαθμό δεν είχε ξαναγίνει, τέτοιο πράγμα. Πλέον η κατάσταση ξεφεύγει. Όταν προσπαθούμε να σώσουμε τις οικογένειές μας φανταστείτε που έχει φτάσει η κατάσταση. Εμάς με το που τελειώνει το ματς δεν μας πείραξε κανένας. Πηγαίναμε πίσω από το πάγκο για να ετοιμαστούμε και να γίνει η απονομή. Μετά οι οπαδοί της ΑΕΚ, χτύπαγαν από τα πέντε μέτρα με τα πιστόλια προς εκεί που ήταν οι οικογένειές μας.

Τότε προσπαθήσαμε να σώσουμε τις οικογένειές μας. Εκεί έγινε ολόκληρο το σκηνικό Ευτυχώς που πήγαμε και δεν είχαμε θύματα. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πήγαμε για να προκαλέσουμε. Τα ΜΑΤ ήταν στα δυο μέτρα. Όταν τους είπα ελάτε από δω με έβρισαν και μου είπαν "Τι να κάνουμε εμείς; Πηγαίνετε στα αποδυτήρια”. Στο τέλος μου λέει “Άντε γα...σου”. Όταν περάσαμε στον τελικό θέλαμε να πάρουμε και το παιδί μου στο γήπεδο. Τελικά δεν την πήρε τη μικρή η γυναίκα μου, γιατί φοβηθήκαμε τα καπνογόνα για το παιδί. Τελικά ευτυχώς που δεν το πήρε μαζί. Αναρωτιέμαι ένα πράγμα. Αν έπαιζαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ μεταξύ τους θα γινόταν το ματς; Αν υπήρχε κόσμος στο ταρτάν υπήρχε περίπτωση ο Κάκος και ο κάθε διαιτητής να ξεκινούσε το ματς;".

Για την κατάσταση που βιώνουν οι ποδοσφαιριστές: " Δεν είναι όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ έτσι. Υπήρχαν και οπαδοί της ΑΕΚ που προσπαθούσαν να διώξουν τους υπόλοιπους. Όταν είσαι παίκτης είναι λογικό να μην μπορείς να πεις πολλά πράγματα γιατί από αυτό πληρώνεσαι. Μακάρι να ήμουν 20 χρονών τώρα και να έφευγα στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος έχει πάει στο εξωτερικό και μετά από χρόνια γυρνάει και συνεχίζει το ποδόσφαιρο, αναρωτιέται μετά από 3 μήνες γιατί ήρθε πίσω".

Για το αγωνιστικό μέρος και την αντίδραση του Ατρόμητου: " Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ματς. Δεν μας έκανε ευκαιρία η ΑΕΚ και εμείς δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο μπήκαμε δυναμικά. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Στο 2-0 νομίζω ότι δεν έπρεπε να συνεχιστεί το παιχνίδι".

Για το τι μέτρα πρέπει να παρθούν: " Αν από του χρόνου βγει νόμος που να λέει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις πρέπει να φεύγουν οι παίκτες από το γήπεδο θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνει. Στην Ελλάδα όμως θα βγούμε στο τέλος και φταίχτες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ