ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Στόχος η πρόκριση"

"Στόχος η πρόκριση"
INTIME SPORTS

Για την επερχόμενη πρώτη αναμέτρηση στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ο Έλληνας άσος του Ατρόμητου, Στέλιος Σφακιανάκης.

Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό του θεσμού, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της ομάδας του στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, όσο και για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM":

" Στόχος μας είναι η πρόκριση. Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα. Θα το παλέψουμε να φτάσουμε στον τελικό. Θέλουν πολλοί παίκτες να παίξουν στον τελικό. Στόχος το μηδέν στην άμυνα και να πάμε με ένα αβαντάζ στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ξεκινάς από εκεί και όσα πιο πολλά γκολ βάλεις, αν τα καταφέρεις, τόσο καλύτερα. Θεωρώ ότι και να φτάναμε στον τελικό με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό το ίδιο θα ήταν. Είναι ένα παιχνίδι, γιατί να μην τα καταφέρουμε; Πρώτα όμως κοιτάμε το παιχνίδι της Τετάρτης, ανέφερε αρχικά ο Σφακιανάκης.

Όσο για την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε: " Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας μένει πικρία, καθώς ειδικά μετά το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Νομίζω ότι οι τρεις βαθμοί μας άξιζαν. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο ξεκίνημα, μας πίεσε και στην αρχή εμείς παίζαμε σαν υπνωτισμένοι. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας και πιάσαμε καλή απόδοση. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από το πόσο δυνατά μπήκαν στο ματς. Εμείς κάναμε τον Παναθηναϊκό να μην παίξει καλά".

Τέλος, για την φετινή πορεία του Ατρόμητου υπογράμμισε: " Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την θέση που έχουμε στη βαθμολογία. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω σε κάποια παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε χαμηλά και αυτό που προσπαθούμε είναι να ανέβουμε περισσότερο. Είναι δύσκολο να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Θα παλέψουμε όμως και θα πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ