ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σφήνα" για Μποτινέλι (;)

"Σφήνα" για Μποτινέλι (;)
Μποτινελι

Τζένοα ή Παναθηναϊκός θα είναι η επόμενη ομάδα του Μποτινέλι σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής

Απο τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό; Σύμφωνα με δημοσιεύματα απο το βράδυ της Δευτέρας, οι "πράσινοι" προσπαθούν να μπουν... σφήνα για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, Τζόναθαν Μποτινέλι που βρίσκεται πολύ κοντά στη Τζένοα.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής, ο πρόεδρος της νυν ομάδας του (Σαν Λορέντζο), Ραφαέλ Σαβίνο, βρίσκεται στην Ιταλία προκειμένου να συζητήσει με την Τζένοα, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσει την συμφωνία με τον σύλλογο της Γένοβας.

Ο Μποτινέλι είναι 22 ετών κι έχει ύψος 1.80μ. θεωρείται πολύ καλή περίπτωση και γι αυτό πιθανή μεταγραφή του θα κοστίσει κοντά στα 3 εκ. ευρώ. Είναι ενδεικτικό πως η Τζένοα φέρεται να προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ στην ομάδα του, χωρίς βέβαια τα χρήματα που θα εισπράξει ο ποδοσφαιριστής.

Ο Μποτινέλι βοήθησε την Σαν Λορέντσο να φτάσει στην κατάκτηση της Clausura, ενώ στις 18 Απριλίου του 2007 έκανε τη μια και μοναδική εμφάνιση με την Εθνική Αργεντινής στον αγώνα κόντρα στη Χιλή (0-0). Αν ευσταθούν αυτά τα δημοσιεύματα θα φανεί τις επόμενες μέρες, πάντως δεν μπορεί ν' αποκλειστεί και το ενδεχόμενο στην Αργεντινή να έχουν... μπερδευτεί και αντί του Ολυμπιακού ν' αναφέρονται σε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ