ΑΕΚ

Σιαλμάς: "Όπως μου φώναζε ο Λύμπε"

Σιαλμάς: "Όπως μου φώναζε ο Λύμπε"

Ο Δημητρής Σιαλμάς ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ και και προετοιμάζει τους μικρούς της ομάδας για... φωνές ανάλογες με εκείνες που του έβαζαν ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλας για να γίνει καλύτερος.

Αποστολή στο Τσέστερ: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Πως βιώνεις την προετοιμασία ως σήμερα;

«Σίγουρα είναι διαφορετική προετοιμασία. Έχουν έρθει πολλοί νέοι, υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά είμαι αισιόδοξος. Θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά. Ελπίζω να δέσουν οι νέοι παίκτες με εμάς, το πιστεύω ότι θα γίνει, είναι κάτι ήδη που το βλέπω».

Υπάρχει κάτι που σε αγχώνει ενόψει της νέας σεζόν; Φέτος θα πρέπει να λειτουργήσεις και ως καθπδηγητής για να βοηθήσεις τα νέα παιδιά.

«Είμαι ένα χρόνο στην ομάδα, έχω ζήσει καταστάσεις Άγχος δεν υπάρχει για την ομάδα. Άγχος υπάρχει όταν μπαίνεις στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες. Να τους βάλω καμιά φωνή όπως μου έκαναν και ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας. Ποτέ δεν κοιτάω τον εαυτό μου. Πάντα κοιτάω την ομάδα. Μου αρέσει όταν είναι δύσκολη η κατάσταση. Σίγουρα μπορώ να βοηθήσω. Δουλεύω κάθε μέρα για να γίνω καλύτερος. Δεν με νοιάζει πόσα γκολ θα βάλω. Αυτό που με νοιάζει είναι να δίνω την ψυχή μου»

Τελικά που σου αρέσει να αγωνίζεσαι; Στο κέντρο ή στα άκρα της επίθεσης;

«Παλιά αγωνιζόμουν ως επιθετικός. Μετά στα άκρα. Δεν έχω πρόβλημα. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής. Όπου κι αν μου πει θα παίξω».

Πόσο ψηλά μπορεί να μπει ο πήχης εφέτος; Τι μπορεί να περιμένει ο ΑΕΚτσής από την ομάδα;

«Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε καθημερινά. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε ματς. Είμαστε ΑΕΚ, και θα μας φοβούνται έστω και έτσι οι αντίπαλοι. Όταν βλέπουν το σήμα της ΑΕΚ θα μας φοβούνται».

Ήσουν συμπαίκτης με τον Φουρτάδο στον ΠΑΣ, μπορείς να μας κάνεις ένα σχόλιο;

«Είναι καλό παιδί που δεν δημιουργεί προβλήματα. Δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω. Υπήρξαμε συμπαίκτες στον ΠΑΣ αλλά για μικρό χρονικό διάστημα και δεν αγωνιστήκαμε αρκετά μαζί».

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Ελπίζω και εύχομαι ο κόσμος να κάνει υπομονή. Να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει. Στην ΑΕΚ βρισκόμαστε άνθρωποι που σκέφτονται όπως και ο κόσμος. Να κάνουν υπομονή και αυτοί, όπως κάνουμε υπομονή και εμείς. Να μας χειροκροτήσουν ακόμα και στα δύσκολα. Και να είναι πάντα δίπλα μας»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ