ΑΡΗΣ

Σιαμπάνης: "Έχουμε ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτοιμοι για το τρίποντο"

Ο Μάριος Σιαμπάνης με τη φανέλα του Άρη
Ο Μάριος Σιαμπάνης με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Ο Μάριος Σιαμπάνης μιλώντας στη NOVA εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρεμιέρα του Άρη στη Super League κόντρα στον Λεβαδειακό, τονίζοντας πως οι κίτρινοι είναι έτοιμοι να πάρουν το τρίποντο.

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, τόνισε ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας στη Super League πως η ομάδα έχει ρυθμό λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και είναι έτοιμη κόντρα στον Λεβαδειακό (20:30, Novasports Prime και Live από το SPORT24) να διεκδικήσει τους πρώτους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και υψηλό επίπεδο ποιότητας ως ομάδα. Έχουμε δει ότι ο αντίπαλος θέλει να παίξει με την μπάλα κι αν συμβεί αυτό, εμάς θα μας βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γκολ και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Αυτό είναι κάτι που θα μας ευνοήσει και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Έχουμε ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στα οποία βρήκαμε γκολ, οπότε αισιοδοξούμε ότι θα σκοράρουμε και με τον Λεβαδειακό".

Για το ότι ο Άρης δέχτηκε γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε με την Γκόμελ και Μακάμπι Τελ Αβίβ: "Τα γκολ αυτά δεν οφείλονται στον κακό αμυντικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά σε ατομικά λάθη. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Έχουμε το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα".

Για τη συνοχή της ομάδας και αν είναι σε καλό επίπεδο: "Δουλεύουμε σκληρά. Από τις μέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο παιχνίδι με την Μακάμπι έως σήμερα σε αυτόν τον τομέα ο Άρης εμφανίζεται βελτιωμένος. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα κι αυτό μας βοηθάει όλους. Πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ