ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σιατραβάνης: "Κορυφαίος σέντερ φορ στην Ελλάδα ο Μπεργκ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Σιατραβάνης του Απόλλωνα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων εγκωμίασε τον Μάρκους Μπεργκ. Τι είπε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάββας Σιατραβάνης του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του στην ήττα με 4-3 από τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ανοιχτήκαμε, φάγαμε τρία γκολ, πέσαμε και έτσι αποκλειστήκαμε. Έπαιξε ρόλο ο Μπεργκ γιατί είναι το καλύτερο σέντερ φορ στην Ελλάδα.

Στο 2-1 έπεσε η ψυχολογία μας. Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και είχαμε και εμείς ένα 10λεπτο πολύ κακό. Δεν το παρατήσαμε το ματς. Στο 3-4 ήμασταν όλοι μπροστά να ισοφαρίσουμε.

Αξίζαμε να περάσουμε εμείς. Ήταν στα δικά μας πόδια και τη χάσαμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο αξίζει μόνο αν το πάρεις".

Για το πρωτάθλημα, ανέφερε πως "στο τέλος του πρώτου γύρου θα φανεί ποιος έχει διάρκεια και θα είναι πιο κοντά να βγει στην κατηγορία.

Οι συνθήκες στον Απόλλωνα είναι άριστες. Πέρασα τρία χρόνια στον Ηρακλή. Ξέρω ότι παιδιά περνάνε δύσκολα, αλλά είναι πολλά χρόνια μαζί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ