ΑΡΗΣ

"Σιδερένιος" ο Λέμπο

"Σιδερένιος" ο Λέμπο
Λέμπο

Αισιοδοξία επικρατεί για τις αυριανές (18/11) εξετάσεις του Λέμπο, με τον Ερνάντεθ να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την Ξάνθη

ι πρώτες εκτιμήσεις όπως είναι γνωστό έκαναν λόγο για κάκωση στο γόνατο του Λέμπο από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε στην διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αστέρα Τρίπολης.
Δεν αποκλείεται ωστόσο ο διεθνής Ουρουγουανός αμυντικός του Άρη να την γλιτώσει ακόμη και αυτήν με τον Ερνάντεθ να αισιοδοξεί ότι θα τον έχει στην διάθεσή του στην Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη.

Πως όμως αντιμετωπίζει ο Φρανθίθκο Χαβίτο το συγκεκριμένο παιχνίδι; " Αφήνουμε πίσω μας την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας αφού η Ξάνθη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά εμείς όπως και σε κάθε παιχνίδι θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να φύγουμε με την νίκη".

Στο παιχνίδι της Κυριακής θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του γηπέδου στα Πηγάδια δεν θα βρίσκονται φίλαθλοι του Άρη με τους διοικούντες της ΠΑΕ για πρώτη φορά στην φετινή χρονιά να μην προτίθενται να ζητήσουν εισιτήρια από την διοίκηση της Skoda Ξάνθης.

Η κίνηση αυτή έχει να κάνει με την απόφαση του μεγαλομετόχου της ακριτικής ομάδας, Χρήστου Πανόπουλου, να ορίσει την τιμή του εισιτηρίου στα 40 ευρώ.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ