ΑΡΗΣ

Σιέρα αντί Ντος Σάντος

Σιέρα αντί Ντος Σάντος
σιερα

Ο Πάμπλο Σιέρα πρώην ποδοσφαιριστής της Γέιδα, είναι το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του Άρη. Παίζει στο φιλικό με την Βέροια

Ο Πάμπλο Σιέρα Μαντράθο (όπως είναι το πλήρες ονομά του), είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του Άρη. Ο 28χρονος, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως χαφ στην δεξιά πλευρά όσο και πίσω από τον επιθετικό, θέση για την οποία μάλλον αποκτήθηκε, καθώς το σήριαλ με το Ντος Σάντος, φαινόταν πως κατέληγε αρνητικά.
Ο Ισπανός είναι γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου του 1978, στο Σανταντέρ. Ο Ισπανός μέσος, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ρασίνγκ Σανταντέρ, στην οποία από το 2001 ως το 2003 είχε 45 εμφανίσεις και 1 τέρμα. Στο τέλος του 2003, ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός από την ομάδα του στην Αλμπαθέτε με την οποία είχε 17 συμμετοχές, ενώ την επόμενη χρονιά πήγε εκ νέου δανεικός στην Κόρδοβα, με την οποία αγωνίστηκε σε 39 αγώνες με απολογισμό τρία τέρματα.

Το 2004 επέστρεψε στην Σανταντέρ, από την οποία μετά από δύο εμφανίσεις έφυγε και πάλι για την Κόρδοβα, όπου και πρόσθεσε άλλες 10 συμμετοχές στο ενεργητικό του. Το 2005 πήρε την μετεγγραφή για την Μούρθια με την οποία αγωνίστηκε σε 23 αγώνες (1 γκολ). Την επόμενη χρονιά πήρε και πάλι μετεγγραφή για την Γέιδα, με την οποία είχε 29 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του με τον Άρη, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα, ενώ δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί και κόντρα στην Βέροια.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ