ΑΡΗΣ

Σηφάκης: "'Ηταν μία μέτρια χρονιά"

Σηφάκης: "'Ηταν μία μέτρια χρονιά"
σηφακης

Ο Σηφάκης μίλησε για τη φετινή χρονιά ενώ μοιράστηκε και τα όνειρα της επόμενης με τη φανέλα των "κίτρινων"

Αρχικά, ο τερματοφύλακας των "κίτρινων" στην συνέντευξή του στον Libero 107,4FM σχολίασε την φετινή πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την μετριότητά της λέγοντας: " Ήταν μία μέτρια χρονιά. Δεν είμαστε ούτε εμείς ικανοποιημένοι, αλλά ούτε και ο κόσμος. Συνειδητοποιήσαμε όμως τα λάθη μας και δεν θέλουμε να τα επαναλάβουμε του χρόνου. Πιστεύω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο αποκλεισμός από το Κύπελλο UEFA. Όταν μένεις εξαρχής εκτός στόχου, τότε η ψυχολογία πέφτει, τα πόδια είναι πιο βαριά.

Ήταν κακή η χρονιά που κάναμε, όμως πιστεύω ότι ακόμη κι έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε μπει στα πλέι-οφ. Στα τελευταία παιχνίδια αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο μας δυσκόλεψε πολύ η κακή αρχή που κάναμε. Το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν στο σκοράρισμα. Μας στοίχισε πολύ ο αποκλεισμός μας στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας, την ιστορία της ομάδας και τους φιλάθλους μας. Ακόμη και σε μία μέτρια χρονιά θα μπορούσαμε να παίζουμε σήμερα στα πλέι-οφ. Στον Άρη αξίζει η κορυφή. Αυτό είναι αυτονόητο".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν του δόθηκε από την αρχή χρόνο συμμετοχής, ο Σηφάκης επισήμανε: " Εγώ δε νομίζω ότι άργησε να μου δοθεί η ευκαιρία. Ενσωματώθηκα σχετικά αργά στην ομάδα. Είχα όμως μεγάλη όρεξη, δούλεψα πολύ και στη συνέχεια μπόρεσα να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα".

Στη συνέχεια, ο γκολκίπερ του Άρη δήλωσε ότι η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση στις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις υπογραμμίζοντας πως: " Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση στο θέμα διαιτησίας. Στην Ελλάδα μιλούν όλοι για τη διαιτησία και κανείς δεν βγάζει άκρη".

Όσον αφορά τον προπονητή της ομάδας, Ιομάρ Μαζίνιο, εξέφρασε την απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπό του: " Ο κ. Μαζίνιο είναι μεγάλη προσωπικότητα. Είναι νέος στην ηλικία, όμως αυτό βοήθησε πάρα πολύ να μας αφουγκραστεί ακόμη καλύτερα. Ξέρει την ομάδα, ξέρει τους ποδοσφαιριστές και του χρόνου θα έχει την ευκαιρία να μας προετοιμάσει από την αρχή".

Ο Σηφάκης κατέθεσε την προσωπική του άποψη για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες: " Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και ήταν μία σωστή κίνηση. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και έχει το δικαίωμα να αποφασίζει. Μίλησα με αρκετό κόσμο από τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι στο πλάι μας. Ξέρουν ότι αγαπάμε την ομάδα και δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερες προσκλήσεις".

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, ο τερματοφύλακας του Άρη ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας ότι " σε δέκα ημέρες θα ξεκινήσω ατομικό πρόγραμμα", ενώ κλείνοντας υποσχέθηκε περισσότερες και καλύτερες στιγμές στους οπαδούς της ομάδας: " Ό,τι και να πω για τον κόσμο μας είναι λίγο. Μας στήριξε στα δύσκολα και ήταν κοντά μας πάντα. Ελπίζω και υπόσχομαι ότι οι άσχημες στιγμές θα είναι λιγότερες από φέτος. Πιστεύω ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα παίζουμε ακόμη...".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ