ΑΡΗΣ

Σηφάκης: "Μονόδρομος η νίκη με τον Εργοτέλη"

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ / 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
Σηφάκης MOTIONTEAM

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Μιχάλης Σηφάκης στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη την Κυριακή. Ανακοινώθηκε η αποστολή

Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7 τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν για να κατακτήσουν ένα τίτλο:
" Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Ελπίζουμε η στεναχώρια που πήρε ο κόσμος μας να είναι η τελευταία στη φετινή σεζόν. Ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας αισιοδοξώ ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση", είπε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη. Αναφερόμενος στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά:

" Θέλοντας και μη το παιχνίδι αυτό υπάρχει στην άκρη του μυαλού μας. Μπορεί μπροστά μας να έχουμε τον κυριακάτικο αγώνα, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα που έχει το παιχνίδι στην Τούμπα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Ακόμη γνωρίζουμε τη μεγάλη επιθυμία του κόσμου μας για την πρόκριση και την κατάκτηση ενός τίτλου.

Υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έφτασε πολλές φορές κοντά σε έναν τίτλο, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερε. Πιστεύω ότι φέτος ήρθε η ώρα για να πανηγυρίσουμε

".

H αποστολή για τον αγώνα με τον Eργοτέλη

Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε ο προπονητής του Αρη Κίκε Ερνάντεθ στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη, αμέσως μετά τη σημερινή τελευταία προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές χωρίς προβλήματα.

Αναλυτικά:

Σηφάκης, Λέμπο, Καράμπελας, Μπατιόν, Ρεγκέιρο, Καρατζιοβαλής, Γιάχιτς, Σιστόν, Νεμπεγλέρας, Τιάγκο Ζεντίλ, Βανγκέλι, Κουλουχέρης, Βιτόλο, Κάλβο, Κόκε, Νέτο, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Χαβίτο, Βλοντάρτσικ.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ