ΑΡΗΣ

Σηφάκης: "Ρωτήστε τον κύριο Ρεχάγκελ"

Σηφάκης: "Ρωτήστε τον κύριο Ρεχάγκελ"
σηφακης

Αισιόδοξος για την νέα χρονια στον Άρη εμφανίστηκε ο Σηφάκης, ενώ για την Εθνική είπε: "Ρωτήστε τον Ρεχάγκελ"

"Το απόγευμα θα ξεκινήσω δοκιμαστικά και θα δούμε. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Αν όχι σήμερα αύριο θα είμαι έτοιμος", σχολίασε ο Σηφάκης για τον τραυματισμό του ενώ όσον αφορά τον απολογισμό των τριών φιλικών με Μπάρι, Σιένα και Λιβόρνο είπε: "Ο απολογισμός είναι καλός όπως και οι εμφανίσεις μας. Η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα και πλέον απορροφάμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο κ. Μαζίνιο και αποκτάμε ψυχολογία που θα μας βοηθήσει και για την συνέχεια".

Σε ερώτηση για την περσινή χρονιά είπε: " Πέρσι ήταν μια αποτυχημένη χρονιά για όλους μας και πλέον με τις προσθήκες που έχουν γίνει θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο. Σε σχέση με πέρσι έχουμε δυο παίκτες σε κάθε θέση. Έχουμε ποιότητα και νομίζω θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί φέτος".

Για την συνεργασία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας του Άρη από πέρσι μέχρι σήμερα τον Βραζιλιάνο Ουέλερσον είπε: "Πέρασε ένας χρόνος. Δουλεύουμε καθημερινά μαζί και είναι επόμενο να έχουμε αποκτήσει καλή σχέση κάτι που είναι σημαντικό για μένα".

Για την μοναξιά που είχε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας χρονιάς στο Καρπενήσι δήλωσε: "Στο Καρπενήσι ήταν πολύ δύσκολα για μένα και πλέον εδώ είναι καλύτερα τα πράγματα για μένα", με τον Σηφάκη να τόνισε για την προσθήκη των Πέσκοβιτς και Πιοβετζάν ότι: " Είμαστε συμπαίκτες και συνάδελφοι και αγωνιζόμαστε για το καλό της ομάδας μας και μόνο".

Στην ερώτηση για το αν στο μυαλό του εν όψει και της προσεχής χρονιάς είναι η κλήση του στην Εθνική ομάδα ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε: "Από φέτος την σκέφτομαι την Εθνική. Δουλειά μου είναι να εμφανίζομαι κάθε φορά δυνατός με την ομάδα μου. Είναι δουλειά αλλουνού αν θα είμαι στην Εθνική ή όχι. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο Ρεχάγκελ".

Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη στο αθλητικό κέντρο του Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας περιλάμβανε ρεπό για το πρωί αντί προπόνησης με τον Ιομάρ Μαζίνιο να θέλησε με τον τρόπο αυτό να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του για την χθεσινή τους πολύ καλή εμφάνισή τους στο φιλικό με την Λιβόρνο.

Όσο για το απόγευμα θα υπάρχει κανονικά προπόνηση ενώ τέλος όσον αφορά το θέμα του αριστερού μεσοεπιθετικού και συγκεκριμένα του διεθνή Αλγερινού με γαλλικές ρίζες της Φούλαμ Χαμέρ Μπουαζά εξελίξεις αναμένονται από εβδομάδα. Με την επιστροφή της αποστολής την Δευτέρα και πάλι στην Θεσσαλονίκη από το Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ