ΠΑΟΚ

Σιγουριά για Μίετσελ

Σιγουριά για Μίετσελ
Μιετσελ

Ο Μίετσελ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζει ν' αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς

Παρά και την σημερινή απουσία του Πολωνού επιθετικού στις τάξεις του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Παράσχος δεν δείχνει να ανησυχεί αλλά αν αισθάνεται σίγουρος ότι θα τον έχει κανονικά στην διάθεσή του.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν και οι τέσσερις τραυματίες Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης, Ηλιάδης και Τόργκελε που αναμένεται να μπουν πιο δυνατά στις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα και θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Πριν την προπόνηση, οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο από το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας με την Λάρισα, αλλά και από το προηγούμενο παιχνίδι της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Η κοπή πίτας των Νέων

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, γευμάτισαν και έκοψαν την πίτα τους στην ψαροταβέρνα ''Ψαράκια''.

Τα φλουριά έπεσαν στους Αθανασιάδη, Γενίκομσου, Λαζαρίδη και Ποποβίδη, που έλαβαν από ένα συμβολικό ποσό ως δώρο.

Για την εκδήλωση συνέβαλαν ο Σύνδεσμος Βετεράνων του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος των Βετεράνων Αλεξάνδρειας, ο Σταμάτης Φιλιππίδης, μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο Ιορδάνης Πολυχρονιάδης και ο Γιώργος Γαβριηλίδης από την ψαροταβέρνα ''Ψαράκια'', και τα ζαχαροπλαστεία ''Μασκωτίτσα''.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ