ΠΑΟΚ

Σηκώνουν μανίκια...

Σηκώνουν μανίκια...
Γιώργος Δώνης INTIME SPORTS

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του έρχονται την Τρίτη (19/6) στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και αρχίζουν την δουλειά για το νέο ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώνει τις διακοπές του ο Γιώργος Δώνης και από εβδομάδα ξεκινά την δουλειά. Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου την Τρίτη (19/6) αναμένεται να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη (20/6) θα αρχίσει να τσεκάρει παίκτες του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα, όπως έχει ήδη προγραμματιστεί, ο ίδιος θα επιβλέπει τις προπονήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας από την Κ20, αλλά και δανεικών, οι οποίοι πήραν παιχνίδια στα πόδια τους την περασμένη σεζόν.

Έτσι θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να βγάλει κάποια συμπεράσματα γι' αυτούς τους παίκτες, την ίδια ώρα που με την παρουσία του θα υπάρχει η δυνατότητα να "τρέξουν" διάφορα ζητήματα και κυρίως τα μεταγραφικά.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του με το που "πατήσουν" Θεσσαλονίκη θα ρυθμίσουν συγκεκριμένα θέματα, ενώ θα υπάρχει και επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για να εντοπιστούν οι εκλεκτοί της νέας σεζόν.

Με λίγα λόγια την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις σε πολλά ζητήματα με την παρουσία του Δώνη στην πόλη και ο ίδιος θα ξεκινήσει για τα καλά τον προγραμματισμό για την δημιουργία της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ, πέραν των όποιων συζητήσεων είχε μέχρι στιγμής με στελέχη των "ασπρόμαυρων".

Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός της Τότεναμ Μπονγκανί Κουμαλό κοστίζει λίγο και εξετάζεται ως πρώτη λύση για στόπερ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ