ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα σχέδια μου"

Σίλντενφελντ: "Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα σχέδια μου"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εξήγησε γιατί ήταν παρών στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος ο οποίος ήρθε στο μυαλό όλων ως πιθανός στόχος για το κέντρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ, ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης ξέρει τον Παναθηναϊκό, θεωρητικά είναι διαθέσιμος αφού δεν παίζει στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει άλλα σχέδια, ενώ και ο ίδιος ο "Σίφο" διέψευσε τα δημοσιεύματα.

Ο Σίλντενφελντ επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία (!) με την ιστοσελίδα jutarnji.hr, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα λέγονται και γράφονται. "Δεν πρόλαβα να παίξω στη Ντινάμο και τα μίντια με έδιωξαν κιόλας από τη Ντινάμο!" ανέφερε ο Σίλντενφελντ με αγανάκτηση.

Έπειτα, ο Σίλντενφελντ κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από το Ζάγκρεμπ: "Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια του Παναθηναϊκού, αλλά ξέρω ποια είναι τα δικά μου σχέδια. Έχω συμβόλαιο με τη Ντιναμό για άλλα 2,5 χρόνια, όμως δεν έχω αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο. Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά με τα μπλε χρώματα. Φυσικά, θέλω να προετοιμαστώ σωστά και πιστεύω ότι θα έχω μία επιτυχημένη καριέρα με τη Ντινάμο".

Η αφορμή για τα δημοσιεύματα στάθηκε η παρουσία του Σίλντελνφελντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα, την οποία ο Κροάτης αιτιολόγησε: "Παρακολούθησα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού, επειδή έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, τον Πράνιτς και τον Πέτριτς και πολλούς άλλους. Σε κάθε περίπτωση, είχα προγραμματίσει πριν από πολύ καιρό τις διακοπές μου στην Αθήνα. Τώρα, είμαι επιτέλους υγιής, νιώθω καλά και το τελευταίο που μου χρειάζεται είναι να διακινούν τα μίντια σενάρια αποχώρησης μου από τη Ντινάμο".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ντινάμο θα ήταν πρόθυμη να συζητήσει την πώληση του Σίλντενφελντ, εφόσον ο Παναθηναϊκός προσέφερε ένα σεβαστό ποσό. Μόνο, που τέτοια δυνατότητα δεν υφίσταται και καμία πρόταση δεν πρόκειται να κατατεθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ